دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

آمریکا دوباره لبنان را به بحران مالی وحشتناک تهدید کرد

یک رسانه لبنانی با اشاره به تداوم سیاست های زورگویانه و باج خواهی آمریکا در قبال این کشور فاش کرد: آمریکا لبنان را به بحران مالی وحشتناک تهدید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 23
کد خبر: ۳۴۲۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه الاخبار لبنان در مطلبی با عنوان «آمریکا لبنان را تهدید کرد» آورده است: بار دیگر ایالات متحده آمریکا به طور علنی در امور داخلی لبنان دخالت کرد.

 

این رسانه می‌نویسد: مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا مشابه قبل، لبنان را تهدید کرد و برای آن شرط و شروط گذاشت و لبنانی‌ها را میان تن دادن به خواسته‌های واشنگتن یا تحریم‌های گسترده مخیر کرد.

 

الاخبار نوشت: وزیر خارجه آمریکا، لبنان را به بحران مالی وحشتناک ظرف هفته‌ها تهدید کرد و شرط خود را برای کمک به بیروت، جبهه گیری لبنانی‌ها علیه حزب الله لبنان قرار داد.

 

این رسانه می‌نویسد: در مقابل سازمان ملل بر حمایت کامل از دولت لبنان برای تقویت حاکمیت و ثبات و استقلال سیاسی خود تاکید کرد. امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه هم اعلام کرد که پاریس از هیچ کمکی برای خروج لبنان از بحران عمیقی که بدان گرفتار شده است، دریغ نخواهد کرد.

 

الاخبار آورده است: اتحادیه اروپا هم از اصلاحات اجتماعی و اقتصادی در لبنان حمایت کرد.

 

این رسانه در ادامه گزارش داد: در بُعد داخلی هم خروج دود سفید از کاخ بعبدا و تشکیل کابینه به مفهوم خروج لبنان از بحران شدید آن نیست. واقعیت این است که اوضاع کنونی عصای جادویی می‌خواهد که دیاب و وزیرانش آنرا در اختیار ندارند. تغییرات در زیر ساخت اقتصادی نیاز به سیاست‌هایی دارد که زمانبر است. اما آنچه مسلم است تلاش دولت برای به دست آوردن اعتماد مردم است که طی سالیان گذشته رخت بربسته است.

 

منبع: مهر

ارسال نظر