اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف

۲۵ نفر در اثر ابتلا به ویروس کرونا در چین جان باختند

۲۵ نفر در اثر ابتلا به ویروس کرونا در چین جان باختند کمیسیون ملی بهداشت چین روز جمعه با اعلام اینکه از تاریخ ۲۳ ژانویه، ۸۳۰ مورد ابتلا به ویروس جدید و مرموز کرونا شناسایی شده است، شمار قربانیان این بیماری مرگبار را ۲۵ تن اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۳ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 24
کد خبر: ۳۴۳۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، چین ۸۳۰ مورد ابتلا به ویروس جدید کرونا را تأیید و اعلام کرد که شمار جانباختگان به ۲۵ نفر رسیده است.

 

 کمیسیون ملی بهداشت چین روز جمعه با اعلام اینکه از تاریخ ۲۳ ژانویه، ۸۳۰ مورد ابتلا به ویروس جدید و مرموز کرونا شناسایی شده است، شمار قربانیان این بیماری مرگبار را ۲۵ تن اعلام کرد.

 

گفته می‌شود که این ویروس که منشأ نوع جدیدی از بیماری ذات‌الریه است، نخستین بار اواخر سال میلادی گذشته در شهر «ووهان» در مرکز چین شناسایی شد و به سرعت به سایر شهر‌های چین از جمله پکن، شانگ‌های و همچنین کشور‌های آمریکا، تایلند، کره جنوبی و ژاپن سرایت کرد.

 

دولت چین نیز به منظور جلوگیری از شیوع گسترده این بیماری، شهر ووهان با ۱۱ میلیون نفر جمعیت را قرنطینه کرد.

 

به این ترتیب با شیوع نوع جدیدی از ویروس‌های خانواده «کرونا»، هرگونه رفت و آمد به شهر بندری ووهان قدغن شده است.

 

گفتنی است با آغاز سال جدید چینی از روز شنبه، شهروندان بیشتری از این کشور اقدام به انجام سفر‌های داخلی و خارجی می‌کنند و همین مسئله بیم شیوع بیماری را افزایش داده است.

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار