سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم

چین هشدار داد: ویروس کرونا در حال قویتر شدن است

پس از اینکه ویروس کرونا جان ۵۶ بیمار را در چین گرفت و بیش از ۲۰۰۰ نفر را در سراسر جهان آلوده کرد، کمیسیون بهداشت ملی چین روز یکشنبه اعلام کرد که توانایی انتقال ویروس کرونا در حال تقویت شدن است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 27
کد خبر: ۳۴۵۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، چین هشدار داد که توانایی انتشار ویروس کرونا در حال افزایش است.

 پس از اینکه ویروس کرونا جان ۵۶ بیمار را در چین گرفت و بیش از ۲۰۰۰ نفر را در سراسر جهان آلوده کرد، کمیسیون بهداشت ملی چین روز یکشنبه اعلام کرد که توانایی انتقال ویروس کرونا در حال تقویت شدن است.

 

بنابه گزارش «رویترز» ما شیائووی، وزیر کمیسیون بهداشت ملی چین، در یک نشست خبری گفت که آگاهی مقامات درباره این ویروس جدید محدود است و آن‌ها درباره خطرات ناشی از جهش این نوع ویروس اطلاعی ندارند.

 

او گفت: دوره نهفتگی ویروس کرونا می‌تواند از یک تا ۱۴ روز طول بکشد و ویروس در طی این دوره میتواند عفونی شود، موردی که در مواجهه با سندرم حاد تنفسی (سارس)، که منشأ آن هم در چین بوده و جان تقریبا ۸۰۰ را طی سال‌های ۲۰۰۲ و ۲۰۰۳ در کل دنیا گرفت، رخ نمی‌دهد.

 

این ویروس که گفته می‌شود منشا آن مربوط به فروشگاه غذای دریایی شهر ووهان چین در اواخر سال گذشته میلادی شناسایی شد و به شهر‌های بزرگ چین مانند پکن و شانگ‌های گسترش یافته است. آمریکا، تایلند، کره جنوبی، ژاپن، استرالیا، فرانسه و کانادا کشور‌هایی هستند که موارد ابتلا در آن‌ها گزارش شده است.

 

سازمان جهانی بهداشت دیروز اعلام کرد هنوز برای اعلام وضعیت اضطراری در سطح جهان به دلیل شیوع ویروس جدید کرونا «زود» است.

 

این در حالی است که، امروز اولین مورد ویروس کرونا در کانادا پس از گرفتن آزمایش‌های اولیه از یک مسافر که از چین به تورنتو بازمی‌گشت تایید شد.

 

دولت چین برای جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا، رفت و آمد به ۱۵ شهر و روستا در دست‌کم دو استان مرکزی این کشور را تعلیق کرده است. به گزارش خبرگزاری فرانسه به این ترتیب ۳۰ میلیون نفر از شهروندان این کشور عملا در «قرنطینه» قرار گرفته اند.

 

پیش از این مقام‌های چین روز پنجشنبه برای جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس جدید کرونا رفت و آمد‌ها به شهر ووهان را به حالت تعلیق در آورده بودند. شهر ووهان ۱۱ میلیون نفر جمعیت دارد.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده