علی‌اف: بایدن روابط واشنگتن و باکو را وارد بحران کرد حزب‌الله: نوعی تسلیم شدن از سوی دولت لبنان در مقابل اقدامات اسرائیل وجود دارد ادعای تل‌آویو: به حفظ آتش‌بس لبنان متعهد هستیم وزیر امور خارجه ارمنستان: تقریباً روزانه با تهران و مسکو در ارتباط هستیم رویترز: حماس بر غزه مسلط است روسیه: ترامپ توانایی توقف سیاست بدخواهانه آمریکا در اوکراین را دارد ۲ کشته در حمله با چاقو در آلمان موافقت اغلب بزرگسالان آمریکایی با اخراج مهاجران در پی لغو قرارداد با روسیه؛ سوریه بندر طرطوس را باز پس گرفت دیدار زلنسکی با رئیس رژیم صهیونیستی گروسی: دولت ترامپ مایل به دستیابی به توافق تازه با ایران است ارتش آمریکا هزاران نیروی دیگر به مرز با مکزیک اعزام می‌کند دوحه: مذاکرات درباره مرحله دوم آتش‌بس در غزه شروع شود حماس: هماهنگی امنیتی میان تشکیلات خودگردان و اسرائیل به سطح فاجعه‌باری رسیده است احتمال توافق وزرای خارجه اتحادیه اروپا بر سر کاهش تحریم‌های سوریه

چین و پاکستان ادعاهای آمریکا در خصوص «سی پیک» را رد کردند

دولت‌های چین و پاکستان ضمن واکنش به ادعاهای معاون وزیر خارجه آمریکا اعلام کردند: هیچ کشوری حق دخالت در تعاملات اسلام آباد و پکن را ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 23
کد خبر: ۳۴۲۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  «شاه محمود قریشی» وزیر خارجه پاکستان در واکنش به ادعاهای «آلیس ولز» معاون وزیر خارجه آمریکا در امور آسیای جنوبی و میانی اعلام کرد: ما در مسیر تکمیل کریدور اقتصادی چین و پاکستان تنها منافع کشور خودمان را در نظر خواهیم گرفت.

 

وی تصریح کرد: به دیگر کشورها حق در خالت در امور داخلی خود را نمی دهیم و برای انجام این پروژه اقتصادی تمام جوانب لازم را سنجیده‌ایم.

 

قریشی گفت: جنوب آسیا با مسائل بزرگی مانند مساله کشمیر مواجه است و بهتر کشورهایی که مدعی تلاش برای تامین امنیت منطقه هستند به این مساله توجه کنند.

 

از سوی دیگر وزارت خارجه چین نیز به بیانات ولز واکنش نشان داده و آن را دخالت آشکار در روابط دیگر کشورها دانست.

 

در بیانیه وزارت خارجه چین آمده است: سخنان ولز موضوع تازه‌ای نداشت و او اتهام زنی های گذشته خود را برای تخریب روابط اسلام آباد پکن تکرار کرد.

 

چین تاکید کرد: آمریکا کاملا می داند که حقایق میدانی چیست ولی مصر است تا با پافشاری بر دروغ به تنش در منطقه دامن بزند.

 

پکن اظهار داشت: کریدور اقتصادی مشترک چین و پاکستان پیش از همه به سود مردم پاکستان است و علی رغم تکمیل نشدن برخی فازهای این پروژه برای 75 هزار پاکستانی موقعیت شغلی ایجاد شده است.

 

روز گذشته ولز اعلام کرد: چین و پاکستان برای انجام سی پیک از شرکت هایی استفاده می کنند که در لیست سیاه بانک جهانی قرار دارند و ممکن این مساله در خارج شدن نام پاکستان از لیست خاکستری FATF موثر باشد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر