اعلام شرایط پذیرش اظهارنامه مالیاتی ۹۸-راهبرد معاصر

اعلام شرایط پذیرش اظهارنامه مالیاتی ۹۸

معاون درآمد‌های مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور، شرایط پذیرش اظهارنامه مالیاتی بابت عملکرد سال ۱۳۹۸ را اعلام کرد و گفت: اشخاص حقوقی و صاحبان مشاغل که در مهلت مقرر قانونی اظهارنامه مالیاتی خود را تسلیم نکنند، علاوه بر محرومیت از کلیه معافیت‌های قانونی، مشمول پرداخت جرایم غیر قابل بخشش مربوط به عدم تسلیم اظهارنامه خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۵ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 26
کد خبر: ۳۴۴۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، محمد مسیحی با اشاره به حذف شیوه تشخیص علی الراس از سال آینده، تاکید کرد: مبنای تشخیص مالیات برای عملکرد سال ۱۳۹۸ مؤدیان مالیاتی، اظهارنامه ارائه شده با رعایت مقررات از سوی مؤدی خواهد بود.

 

وی خاطرنشان کرد: از عملکرد سال ۱۳۹۸ به بعد، در صورتی که مؤدیان اظهارنامه مالیاتی خود را با رعایت قوانین و مقررات تنظیم و در مهلت قانونی ارائه کنند، اظهارنامه آنان بدون رسیدگی مورد پذیرش قرار می‌گیرد.

 

مسیحی با تاکید بر اجرای مفاد ماده ۹۷ قانون مالیات‌های مستقیم اصلاحی ۳۱ تیرماه ۱۳۹۴، اضافه کرد: البته پذیرش اظهارنامه مؤدیان مشروط بر تنظیم اظهارنامه‌های مالیاتی بوده و اظهارنامه ارائه شده توسط مؤدیان با بانک‌های اطلاعاتی مالیاتی که در اجرای مقررات مواد ۱۶۹ و ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم ایجاد شده، مطابقت داده خواهد شد.

 

معاون درآمد‌های مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور همچنین خاطرنشان کرد: سازمان امور مالیاتی کشور صرفا تعدادی از اظهارنامه‌های مالیاتی مؤدیان را بر مبنای شاخص‌ها و معیار‌های ریسک مورد رسیدگی قرار می‌دهد.

 

معاون درآمد‌های مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور تصریح کرد: در صورتی که اشخاص یاد شده در مهلت قانونی و مطابق مقررات از ارائه اظهارنامه مالیاتی خودداری کنند، این سازمان نسبت به تهیه اظهارنامه برآوردی براساس میزان فعالیت و اطلاعات اقتصادی به دست آمده از بانک‌های اطلاعاتی اقدام می‌کند.

 

وی در ادامه از مؤدیان مالیاتی خواست اظهارنامه مالیاتی خود بابت عملکرد سال ۱۳۹۸ را براساس رویکرد جدید و مبتنی بر واقعیت‌های مترتب بر فعالیت اقتصادی متکی بر اسناد و مدارک مثبته و با رعایت مقررات قانونی تنظیم کنند.

 

مسیحی با بیان اینکه اجرای دقیق ماده ۹۷ قانون مالیات‌های مستقیم موجب افزایش کیفیت حسابرسی مالیاتی و همچنین کاهش فرایند زمان قطعیت پرونده‌های مالیاتی می‌شود، گفت: مالیات ستانی بر مبنای اطلاعات واقعی به دست آمده از بانک‌های اطلاعاتی، عملا نظام مالیاتی را به سمت شفافیت هر چه تمام تر، کاهش فرار‌های مالیاتی و تحقق عدالت مالیاتی سوق می‌دهد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار