ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود

وزارت خارجه فلسطین: «معامله قرن» توطئه قرن علیه حقوق ملت فلسطین است

وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین تأکید کرد که طرح آمریکایی موسوم به «معامله قرن» توطئه قرن علیه حقوق ملی و عادلانه ملت فلسطین است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۲ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 26
کد خبر: ۳۴۵۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین در واکنش به تصمیم دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای رونمایی از طرح «معامله قرن» بیانیه‌ای صادر و این اقدام را محکوم کرد.

 

در این بیانیه آمده است که طرح موسوم به «معامله قرن» یک طرح مشترک آمریکایی و اسرائیلی است که مفاد آن در طول سه سال با نظارت «جرد کوشنر» داماد و مشاور ترامپ و «دیوید فریدمن» سفیر آمریکا در قدس اشغالی و نیز با اطلاع «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تهیه شده است.

 

این بیانیه می‌افزاید که آنگونه که در رسانه‌های مختلف نیز درباره معامله قرن گفته شده، این طرح تنها تکرار «صلح اقتصادی» در ازای چشم‌پوشی فلسطینیان از حقوق خود از جمله تشکیل دولت مستقل فلسطین به پایتختی قدس شرقی است.

 

طبق گزارش خبرگزاری فلسطینی «وفا»، وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین همچنین تأکید کرد که این معامله، توطئه قرن علیه حقوق ملی و عادلانه ملت فلسطین است که قوانین بین‌المللی آن را به رسمیت شناخته است و در حقیقت کودتای آشکاری علیه نظام بین‌المللی و ارکان آن است.

 

در این بیانیه همچنین آمده است که دولت آمریکا هرگز هیچ فلسطینی‌ای را پیدا نمی‌کند که حتی به تعامل مثبت با این معامله فکر کند، همچنانکه هیچ مسئول عربی را پیدا نمی‌کند که با این معامله موافقت کرده و جرأت حرف زدن درباره آن را داشته باشد.

 

بیانیه مذکور تأکید می‌کند که معامله قرن اساسا توطئه علیه ملت فلسطین، حقوق و آینده نسل‌های آن است و اینکه در زمان کنونی اعلام می‌شود به خاطر تأمین منافع مشترک ترامپ و نتانیاهو است.

 

«معامله قرن» به طرح دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا گفته می‌شود که برای ایجاد سازش دولت فلسطین و رژیم اشغالگر قدس تدوین شده و آن را طرح صلح می‌خوانند. بنا بر این طرح، رژیم اسرائیل، در ازای دریافت امتیازهایی فراتر از تعهدات قبلی سازمان آزادی‌بخش فلسطین و قطعنامه‌های شورای امنیت و همچنین الحاق بخش‌هایی از مناطق اشغال‌شده به خاک خود، با تشکیل دولت مستقل فلسطینی موافقت می‌کند اما نه پایتختی قدس را می‌پذیرد نه بازگشت میلیون‌ها آواره را.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار