المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

واکنش سندرز به افشاگری بولتون

واکنش سندرز به افشاگری بولتون داوطلب ریاست جمهوری آمریکا در حالی که پرونده استیضاح دونالد ترامپ در محکمه سنا تحت رسیدگی قرار دارد، خواستار حضور جان بولتون مشاور اخراج شده کاخ سفید و ادای شهادت درباره رسوایی اوکراین گیت شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 27
کد خبر: ۳۴۵۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ برنی سندرز شامگاه یکشنبه به وقت محلی با پیوست کردن خبر نیویورک تایمز مبنی بر افشاگری‌های جدید جان بولتون درباره دستور رئیس جمهوری آمریکا برای توقیف کمک ۳۹۱ میلیون دلاری نظامی به کی‌اف، این مطلب را مطرح کرد.

 

این سناتور دموکرات، افزود: جان بولتون ادعا می‌کند ترامپ به او گفته است که تا زمانی که اوکراین به او در تحقیقات دموکرات‌ها کمک نکند، از ارسال کمک‌های نظامی خودداری خواهد کرد.

 

سندر تاکید کرد: سنا باید از بولتون به عنوان شاهد در فرایند استیضاح بشنود.

 

روزنامه نیویورک تایمز روز یکشنبه برملا ساخت «جان بولتون» مشاور پیشین امنیت ملی کاخ سفید که دموکرات‌ها به شدت خواستار شهادت دادن او در محاکمه ترامپ هستند، در کتاب تازه‌اش که هنوز منتشر نشده افشاگری‌هایی علیه رییس جمهوری آمریکا انجام داده است. (اینجا)

 

بولتون در این کتاب که بخش‌هایی از آن به دست نیویورک‌تایمز رسیده، نوشته است دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا در ما اوت ۲۰۱۹ (شهریورماه) به وی گفته بود که کمک نظامی ۳۹۱ میلیون دلاری به اوکراین را متوقف می‌کند.

 

بولتون نوشته که ترامپ علت این کار را مجبور کردن مقام‌های اوکراینی برای انجام تحقیقات علیه دمکرات‌های آمریکایی از جمله «جو بایدن» نامزد حزب دمکرات و جدی‌ترین رقیب ترامپ در انتخابات ۲۰۲۰ انجام می‌دهد.

 

در قطعنامه فرایند محکمه استیضاح ترامپ که با ارسال پرونده اتهامی وی از مجلس نمایندگان به تصویب اکثریت جمهوریخواهان رسید، دموکرات‌ها ۱۱ اصلاحیه پیشنهاد دادند که یکی از آن‌ها فراخواندن جان بولتون مشاور اخراج شده امنیت ملی بود، اما هیچ یک از این اصلاحیه‌ها، نتوانست از سد حامیان رئیس جمهوری آمریکا بگذرد.

 

جلسات رسمی محکمه استیضاح ترامپ از روز سه شنبه گذشته آغاز شد و دادستان‌های استیضاح یا همان مدیران استیضاح که منتخب مجلس نمایندگان هستند، در مدت سه روز و در مجموع، ۲۴ ساعت به تشریح موارد مربوط به دو اتهام "سوء استفاده از قدرت" و "اخلال در کار کنگره" پرداختند.

 

پس از آن، روز شنبه وکلای مدافع ترامپ نخستین دفاعیات خود را در مدت سه ساعت ارائه دادند و قرار است ادامه دفاعیات در روز دوشنبه به وقت محلی مطرح شود.

 

برکناری ترامپ از قدرت به ۶۷ رای نیاز دارد که با توجه به اکثریت ۵۳ نفری جمهوریخواهان در سنا، دور از انتظار به نظر می‌رسد.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار