آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

شورای‌اروپا روسیه را تحریم کرد

شورای‌اروپا روسیه را تحریم کرد شورای‌اروپا بار دیگر روسیه را به بهانه برگزاری انتخابات در شبه‌جزیره کریمه تحریم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 28
کد خبر: ۳۴۶۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ شورای‌اروپا امروز سه شنبه تحریم هائی را علیه ۷ نفر از اتباع روسیه به اجرا درآورد.

 

بر اساس اعلام این خبرگزاری، تحریم های مذکور به بهانه برگزاری انتخابات در شبه‌جزیره کریمه تصویب شده اند.

 

گفتنی است، از سال ۲۰۱۴ میلادی تاکنون که شبه جزیره کریمه و سواستوپول پس از برگزاری یک همه پرسی ازاد و عمومی دوباره به خاک روسیه ملحق شدند؛ آمریکا و اتحادیه اروپا با غیرقانونی دانستن بازالحاق کریمه به خاک روسیه، تحریم هایی را ضد روسیه وضع کرده اند.

 

این در حالیست که برخی از سران اروپائی تا کنون بارها به بی نتیجه بودن تحریم های مذکور اذعان داشته و از لزوم بهبود روابط بروکسل با مسکو سخن گفته اند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار