غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

برایان هوک: ایران از محدوده مجاز غنی‌سازی اورانیوم تخطی کرده است

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در کنفرانس خبری گفت که تهران از محدوده مجاز غنی‌سازی اورانیوم تخطی کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۵ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 30
کد خبر: ۳۴۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  «برایان هوک» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران گفت که تهران از محدوده مجاز غنی‌سازی اورانیوم تخطی کرده و به دقت تحولات برنامه هسته‌ای ایران را تحت نظر داریم.

 

وی با اشاره به تحریم رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: «سازمان انرژی اتمی نقش بزرگی در نقش تعهدات کلیدی ایران ایفا کرده است و از شورای امنیت سازمان ملل می‌خواهیم که مانع از آن شود که ایران به غنی‌سازی اورانیوم ادامه دهد.»

 

هوک در ادامه مدعی شد: «ما فروش داروهای سرطان و داروهای پیوندی به ایران را از طریق کانال جدیدی و با دقت زیاد تکمیل کردیم.»

 

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران گفت: «بر ضرورت مقابله با تهدید ایران برای جامعه بین‌الملل تاکید داریم و ایران همچنان به تهدید امنیت جامعه جهانی و باج‌خواهی هسته‌ای خود ادامه می‌دهد.»

 

وی با اشاره به فعال شدن مکانیزم حل اختلاف در برجام توسط کشورهای اروپایی گفت: «فعال شدن این مکانیزم بیان کننده آن است که صبر کشورهای اروپایی در قبال ایران به پایان رسیده است.»

 

هوک اضافه کرد: «باید از طریق فعال کردن قطعنامه‌های بین‌المللی،‌مانع از غنی‌سازی اورانیوم توسط ایران و توسعه برنامه هسته‌ای این کشور شویم و باید مانع از آن شویم که ایران سوخت هسته‌ای را به پلوتونیوم تبدیل کند.»

 

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران گفت: «راهبرد آمریکا در قبال ایران بر اساس فشار اقتصادی بوده و در تلاش هستیم که از طریق فشارها به راه‌حل دیپلماتیک برسیم.»

 

وی با اشاره به وجود اختلاف میان آمریکا و اروپا درباره ایران گفت: «تحریم‌های شدیدی را علیه ایران اعمال کردیم و این راهبرد موفق بوده و ایران با بحران مالی بزرگی مواجه است.»

منبع: فارس

ارسال نظر