امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

محدودیت تردد در هراز و چالوس از ساعت ۱۳

محدودیت تردد در هراز و چالوس از ساعت ۱۳ رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا گفت: به جهت تخلیه بار ترافیکی محورهای شمالی تردد در محور چالوس و هراز از سمت جنوب به شمال از ساعت 13 محدود شده و ساعتی بعد تردد از شمال به جنوب یک طرفه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۱ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 31
کد خبر: ۳۴۸۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ نادر رحمانی رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا گفت: در حال حاضر در شمال به جنوب محور هراز در منطقه تونل تکاور و منطقه پلور شاهد ترافیک پر حجم و نیمه سنگین هستیم.

 

وی افزود: البته خوشبختانه در جاده های کشور مداخلات جوی خاصی مشاهد نشده و از این رو تردد در همه جاده ها به صورت روان در جریان است.

 

رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا گفت: با توجه به پیش بینی بار بازگشت مسافران از جاده های شمالی کشور تصمیم گرفته شده است تردد در محور هراز از رودهن به سمت آمل و در جاده چالوس از میدان امیرکبیر به سمت مرزن آباد از ساعت 13 ممنوع باشد.

 

سرهنگ رحمانی گفت: چند ساعت پس از اعمال این محدودیت و پس از تخلیه کامل جاده در محور جنوب به شمال تردد در مسیر شمال به جنوب به صورت یک طرفه انجام خواهد گرفت که البته این امر مستلزم تخلیه مسیر است.

 

وی همچنین در پاسخ به این سوال که سازمان هواشناسی کشور پیش بینی کرده است که سامانه بارشی وارد کشور خواهد شد گفت: براساس پیش بینی های انجام شده از اواخر وقت امشب و به طور دقیق بامداد فردا در استانهای شمالی و شمال غربی کشور شاهد بارش نزولات جوی خواهیم بود.

 

رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا افزود: بر این اساس لازم است تا هموطنان پیش از ورود به جاده ها ابتدا از سلامت خودرو و وسیله نقلیه خود اطمینان حاصل کرده و سپس تجهیزات زمستانی نیز به همراه داشته باشند.

 

وی ادامه داد: یکی از مواردی که متاسفانه در جاده ها رانندگان را با مشکل مواجه می کند خالی بودن باک بنزین و اتمام ان است که از این رو به خصوص برای تردد در جاده های کوهستانی نیاز است باک خودرو پر باشد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار