قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال فایننشال تایمز: هوش مصنوعی جای زبان دوم را نمی‌گیرد طوفان گرد و خاک در سیستان و بلوچستان؛ وزش باد ۱۱۵ کیلومتری زابل را درنوردید پزشکی قانونی: ۱۰ درصد کل تلفات تصادفات سالانه در شهریور رخ می‌دهد آغاز آزمون پایانی ترم دانشگاه‌ها طبق برنامه ریزی از امروز تردد در مسیر جنوب به شمال جاده چالوس و آزادراه شمال ممنوع شد کشف ۶۵۹ عدد گونه جانوری شامل رتیل، عقرب، هزارپا و دیگر خزندگان از چمدان یک مسافر کوالالامپور در فرودگاه امام سازمان مدیریت بحران شهر تهران: گسل شمال تهران می‌تواند زلزله‌هایی با بزرگای ۷.۲ ریشتر ایجاد کند خوزستان در محاصره گرما؛ دمای امیدیه و رامشیر به ۴۸.۸ درجه رسید دستگیری ۴ جوان شرور در خیابان قزوین تهران / فیلم هولناک قمه کشی این اشرار را ببینید پلیس راهور: در شهریور ماه هر راننده‌ای که مرتکب تخلف حادثه‌ساز شود، گواهینامه‌اش به صورت سیستمی تا سه ماه متوقف خواهد شد سیستان و بلوچستان شنبه تعطیل شد طرح ترافیک شنبه در تهران اجرا نمی‌شود وزیر ارتباطات: نقد مردم به کیفیت اینترنت به حق است معاون شهردار رباط کریم دستگیر شد

مسدود شدن جاده چالوس با حکم قضایی

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز از مسدود شدن ورودی جاده چالوس با دستور قضائی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۳ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 07
کد خبر: ۳۷۷۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسن مددی از مسدود شدن ورودی جاده چالوس در محدوده میدان‌های حافظ و امیرکبیر با دستور قضائی خبر داد و گفت: از روز گذشته با دستور قضائی این مسیر مسدود شده و تردد صرفاً برای ساکنان محلی مقدور است؛ از همه هم وطنان می‌خواهیم با توجه به مسدود شدن مسیر، برای سفر به چالوس از این مسیر تردد نکنند.

 

وی با اشاره به شرایط ویژه استان البرز که شریان ارتباطی پایتخت و چندین استان کشور به شماره می‌رود، ادامه داد: متأسفانه این شرایط اعمال محدودیت برای تردد به استان را با مشکل رو به رو کرده و نیازمند ورود جدی مسئولان اجرایی و اتخاذ تدابیر لازم هستیم.

 

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز با درخواست از رسانه‌ها برای دعوت مردم به عدم حضور در اماکن عمومی و کاستن از ترددها، بیان کرد: از هم استانی‌ها می‌خواهیم برای حفظ سلامت خود و خانواده از تردد به مکان‌های شلوغ و پرتجمع و حضور در مراکز خرید خودداری کنند و حتی المقدور فعلاً از رستوران‌ها و مراکز تفریحی استفاده نکنند.

 

مددی با اشاره به اینکه در صورت گسترش این بیماری خدمات دهی به هم استانی‌ها می‌تواند به سختی ممکن باشد، تصریح کرد: بهترین راهکار اتخاذ تدابیر پیشگیرانه و رعایت نکات بهداشتی اعلام شده توسط مسئولان پزشکی استان است.

 

وی متذکر شد: در ایام اخیر همه مراکز قضائی و انتظامی به فعالیت خود ادامه می‌دهند اما از مردم می‌خواهیم با توجه به شرایط کنونی کشور، مراجعه خود به این مراکز را حتی المقدور به زمان دیگری موکول کنند.

 

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز با تاکید بر اینکه دستورات قضائی برای تشدید نظارت بر فعالیت صنوف تولید و عرضه مواد غذایی و بهداشتی صادر شده و نظارت دقیق بر توزیع اقلام بهداشتی انجام می‌شود، گفت: کمبودی در استان در زمینه مواد غذایی و بهداشتی نداریم و اگر نارسایی مشاهده می‌شود مربوط به سیستم توزیع است که در حال پیگیری آن از جانب مراجع ذیربط هستیم لذا در آینده نزدیک و با همت مسئولان غذا و دارو، اداره صمت و تعزیرات استان مشکلات مذکور نیز مرتفع خواهد شد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده