به گزارش راهبرد معاصر؛ برگزیدگان بخش ویژه چهاردهمین جشنواره شعر فجر، صبح امروز با داوری غلامرضا طریقی (دبیر بخش ویژه)، سعید بیابانکی (دبیر این دوره از جشنواره شعر فجر)، آرش شفاعی، مرتضی کاردر و صابر ساده معرفی شدند که نام سارا متقی از رشت در میان پنج برگزیده این بخش دیده میشود.
سارا متقی در کنار شاعرانی از افغانستان، فسا، کرمانشاه، تهران و فرخشهر به عنوان برگزیده بخش ویژه معرفی شده که او به عنوان شاعر فعال در فضای مجازی، نظرات ساختارشکنانهای در خصوص جمهوری اسلامی، حضرت زهرا سلامالله علیها و سردار سلیمانی دارد.
مهدی قزلی دبیر اجرایی جشنواره شعر فجر که قرار است مراسم پایانی آن فردا در زاهدان، مرکز سیستان و بلوچستان برگزار شود گفت: ما در بخش ویژه جشنواره، کارهای ارسالی را کدگذاری کرده بودیم و شناختی نسبت به شاعران این بخش نداشتیم. حتی بعد از اینکه معلوم شد دو تن از شاعران برگزیده اهل افغانستان هستند و امکان عزیمت به ایران را ندارند، نام آنها را از فهرست خارج نکردیم.
وی گفت: درباره شاعری به نام سارا متقی هم شناختی نداشتیم و از صبح امروز که نتایج اعلام شده، رسانهها نسبت به انتخاب او حساسیت نشان دادهاند.
قزلی در پایان گفت: صبور باشید و اجازه بدهید که تا یک ساعت دیگر به جمعبندی برسیم.
حجت الاسلام احمد سالک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در خصوص برنده شدن این شاعر هتاک از چهاردهمین جشنواره شعر فجر گفت: ما شاهد بودیم چندی قبل که حدود 14 نفر از کسانی که در سینما فیلم و در تلویزیون سریال بازی می کنند، خانم و آقا به قول معروف سلبریتی ها یک مرتبه در شرایطی که تشییع پیکر سردار بزرگوار شهید حاج قاسم سلیمانی انجام شد، در این ایام و بعد از افتادن هواپیمای اوکراینی به میدان آمدند و تلویزیون و جشنواره فجر را تحریم کردند، به تعبیری از این دو عرصه فرهنگی خروج کردند.
وی افزود: این حرکت بسیار نامیمون بود و البته خیلی هم به این ها حمله شد و صحبت های زیادی هم با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صحبت شد.
سالک در مجلس اظهار داشت: داستان این شاعر هتاک جای تعجب دارد، باید از مدیریت جشنواره شعر فجر سوال کرد که در این شرایط چنین کسی را به روی صحنه آوردن و به او جایزه دادن با این نوع تفکری که دارد را چگونه می شود تحمل کرد؟
وی در ادامه افزود: این موضوعی است که احتمالا در کمیسیون فرهنگی هم مطرح می شود و از وزیر سوال می شود که داستان این مسئله چیست و چرا این گونه تقدیری از چنین افرادی که چنین اندیشه های منحرفی دارند به عمل می آید، این چیزی است که بعد از تشکیل کمیسیون فرهنگی در مجلس مطرح می شود.
حجت الاسلام احمد سالک در پایان گفت: ما سال گذشته هم در جشنواره های فجر شاهد برخی حرکات نامیمون بودیم و امسال هم شاهد هستیم، این در حالی است که این مدیران قبل از برگزاری جشنواره ها به کمیسیون فرهنگی مجلس می آیند و قول می دهند که همه چیز را کامل کنترل می کنند، در نهایت باید عرض کنم که چنین اتفاقاتی از نظر ما محکوم است.
جشنواره شعر فجر از مجموعه جشنوارههای فرهنگی ـ هنری جمهوری اسلامی است که همه ساله به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در کشور برگزار میشود.
انتظار میرود دستاندرکاران جشنواره شعر فجر درباره معرفی شاعری که آشکارا از نظام مقدس جمهوری اسلامی اعلام برائت میکند و قوانین کشور را در موضوعاتی مانند حجاب به سخره میگیرد، تصمیم مقتضی بگیرند و این انتخاب را که منافی ذات جشنواره شعر فجر است، باطل اعلام کنند.
منبع: فارس
از انتخابش معلومه که هیچ سوادی در شعر و ادب هم ندارد
حاک برستان گردانندگان شعر فجر که جشنواره را به فسق و فجور کشیدید .
مرد نیستین و نخواهید شد
من نمیدونم کی این خانومو مجبور کرده درمورد انقلاب شعر بگه و باز شگفتم که دبیر جشنواره بدون شناخت ایشونو انتخاب کرده
عزیزم شما برو در وصف علیرضا پهلوی شعر بگو که هم از دل شما برآید هم بردل ایشان نشیند
نامیمون نیست اتفقا اصل میمون هست و دمشگ م.....