به گزارش راهبرد معاصر، نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره سفیدی زیر ناخنها گفت: بیماری لوکوشینا یا خطوط سفید ایجاد شده در زیر ناخنها میتواند به دلایل گوناگونی رخ دهد که معمولا مهمترین عامل ایجاد آن ضربات وارد شده بر سطح ناخن است.
جوزدانی با اشاره به عوامل موثر در ایجاد خطوط سفید زیر ناخنها اظهار کرد: آلرژی، حساسیت، مشکلات ریوی، شیمی درمانی، دیابت، سینوزیت کبدی، اگزما و کمبود بعضی از مواد معدنی در بدن باعث ایجاد خطوط سفید در زیر ناخنها میشود.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره تاثیر کمبود مواد معدنی بر افزایش خطوط سفید ایجاد شده در زیر ناخنها گفت: کمبود ویتامینهایی مانند کلسیم، روی و آهن میتواند ناخنهای افراد را با معضل خطوط سفید رو به رو سازد.
انجام چه کارهایی در کاهش سفیدی ناخنها موثر است؟
جوزدانی با اشاره به روشهای موثر در کاهش سفیدی ناخنها اظهار کرد: مرطوب نگهداشتن سطوح ناخن، لاک نزدنهای مکرر و کوتاهی به موقع آنها میتواند سفیدی سطوح ناخن را کاهش دهد.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره مصرف تغذیه مناسب برای تقویت سطوح ناخنها گفت: بهتر است بدانید که روی و پروتئین در بدن ما از طریق مواد غذایی حیوانی مانند انواع حبوبات و گوشت دریافت میشود که مصرف روزانه آنها تاثیر زیادی در تقویت ناخن دارد.
جوزدانی در پایان گفت: بهترین منبع اصلی در بدن شیر است و هر یک لیوان شیر ۲۴۰ میلی گرم کلسیم دارد؛ بنابراین با مصرف روزانه آن میتوان کلسیم بدن را به حد متعادل رساند.
منبع: باشگاه خبرنگاران