العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران

داماد ترامپ: سران احمق فلسطین دوش آب سرد بگیرند!

داماد ترامپ: سران احمق فلسطین دوش آب سرد بگیرند! داماد دونالد ترامپ فلسطینی‌ها را به خاطر قبول نکردن طرح به اصطلاح معامله قرن که خودش طراح اصلی آن بوده احمق خواند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۴ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 01
کد خبر: ۳۴۹۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، جارد کوشنر، داماد و مشاور دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و طراح اصلی طرح ضد فلسطینی "معامله قرن" در مصاحبه‌ای با خبرگزاری رویترز تصریح کرد: آن‌ها (فلسطینی‌ها) احمق هستند، چون قبل از مطالعه طرح ترامپ فورا آن را رد کردند و فکر می‌کنند این طرح خوب نیست.

 

کوشنر مدعی شده روی طرح معامله قرن که روز سه‌شنبه گذشته جزئیات آن از سوی ترامپ در کاخ سفید فاش شد، کار کرده است.

 

هر چند که طرح به اصطلاح صلح "معامله قرن" با حمایت برخی کشور‌های غربی و حامیان عرب آن‌ها در حوزه خلیج فارس نظیر عربستان، امارات متحده عربی و انگلیس روبرو شد، اما رهبران فلسطینی‌ها آن را رد کردند.

 

یکی از مردودترین مسائل گنجانده شده در این طرح موضوع الحاق شهرک‌های اسرائیلی در کرانه باختری و همینطور غور اردن به اراضی اشغالی است.

 

کوشنر در ادامه ادعاهایش به رویترز گفت: " فلسطینی‌ها احتمالا لازم دارند کمی دوش آب سرد بگیرند تا بهتر این طرح را بخوانند و هضم کنند. "

 

او با ادامه تمسخر فلسطینی‌ها به خاطر رد این طرح ظالمانه گفت: "یک طنز بزرگ این است که آن‌ها دائما می‌گویند که می‌خواهند یک کشور داشته باشند. اگر شما قرار است که کشور باشید نباید زمانی که به خواسته خود نمی‌رسید فراخوان روز خشم صادر کنید. "

 

داماد ترامپ مدعی شد: "اکنون لحظه‌ای واقعی است برای آنکه شما (فلسطینی‌ها) به جهان نشان دهید برای کشور شدن آماده هستید یا خیر؟ "

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار