وزیر انرژی آمریکا: اکنون ایرانی‌ها می‌توانند نفت بفروشند و پول آن را به دلار مستقیما دریافت کنند وزارت دفاع عراق: انفجاری در انبار مهمات الحشد الشعبی رخ داده است بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا؛ حمایت از مذاکرات تهران-واشنگتن نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است

داماد ترامپ: سران احمق فلسطین دوش آب سرد بگیرند!

داماد ترامپ: سران احمق فلسطین دوش آب سرد بگیرند! داماد دونالد ترامپ فلسطینی‌ها را به خاطر قبول نکردن طرح به اصطلاح معامله قرن که خودش طراح اصلی آن بوده احمق خواند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۴ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 01
کد خبر: ۳۴۹۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، جارد کوشنر، داماد و مشاور دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و طراح اصلی طرح ضد فلسطینی "معامله قرن" در مصاحبه‌ای با خبرگزاری رویترز تصریح کرد: آن‌ها (فلسطینی‌ها) احمق هستند، چون قبل از مطالعه طرح ترامپ فورا آن را رد کردند و فکر می‌کنند این طرح خوب نیست.

 

کوشنر مدعی شده روی طرح معامله قرن که روز سه‌شنبه گذشته جزئیات آن از سوی ترامپ در کاخ سفید فاش شد، کار کرده است.

 

هر چند که طرح به اصطلاح صلح "معامله قرن" با حمایت برخی کشور‌های غربی و حامیان عرب آن‌ها در حوزه خلیج فارس نظیر عربستان، امارات متحده عربی و انگلیس روبرو شد، اما رهبران فلسطینی‌ها آن را رد کردند.

 

یکی از مردودترین مسائل گنجانده شده در این طرح موضوع الحاق شهرک‌های اسرائیلی در کرانه باختری و همینطور غور اردن به اراضی اشغالی است.

 

کوشنر در ادامه ادعاهایش به رویترز گفت: " فلسطینی‌ها احتمالا لازم دارند کمی دوش آب سرد بگیرند تا بهتر این طرح را بخوانند و هضم کنند. "

 

او با ادامه تمسخر فلسطینی‌ها به خاطر رد این طرح ظالمانه گفت: "یک طنز بزرگ این است که آن‌ها دائما می‌گویند که می‌خواهند یک کشور داشته باشند. اگر شما قرار است که کشور باشید نباید زمانی که به خواسته خود نمی‌رسید فراخوان روز خشم صادر کنید. "

 

داماد ترامپ مدعی شد: "اکنون لحظه‌ای واقعی است برای آنکه شما (فلسطینی‌ها) به جهان نشان دهید برای کشور شدن آماده هستید یا خیر؟ "

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار