پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟

محصولات کشاورزی استان تهران برندسازی می‌شوند

محصولات کشاورزی استان تهران برندسازی می‌شوند استاندار تهران با اشاره به اینکه در سند توسعه و آمایش استان و شهرستان‌ها مزیت‌های نسبی کشاورزی در استان تهران شناسایی شده اند گفت: محصولات کشاورزی استان تهران برندسازی می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۰ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 03
کد خبر: ۳۵۱۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ انوشیروان محسنی بندپی عصر دوشنبه در مراسم تجلیل از برگزیدگان کشاورزی استان تهران که در جهاد کشاورزی ری برگزار شد با اشاره به پروژه‌های قابل افتتاح استان تهران اظهار داشت: در استان تهران و در ایام مبارک دهه فجر ۹۰۹ پروژه در استان تهران با اعتباری بالغ با ۴,۸۰۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی حدود ۱۱۷۰۷ نفر مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

 

وی افزود: همزمان با سومین روز از دهه مبارک فجر یک واحد سردخانه صنعتی در زمینی به مساحت ۱۰۲۰۰ مترمربع و ظرفیت تولید ۴۵۰۰ تن با سرمایه گذاری ۶ میلیارد و ۲۰ میلیون تومان با مشارکت بخش خصوصی و دولت در روستای قمصر شهرستان ری به بهره برداری رسید.

 

استاندار تهران ظرفیت سردخانه‌ها در استان تهران را از ۲۶۰ هزار تن در سال ۹۶ به ۴۹۵ هزار تن در حاضر عنوان کرد و افزود: این میزان از پیشرفت نشان از هدف‌گذاری و راهبرد مفید در خودکفایی و خوداتکایی داشته که در حمایت از کشاورزان و باغداران نقش مؤثری را ایفا می‌کند و ۶۰۰ هزار تن ظرفیت سردخانه نیز با پیشرفت فیزیکی ۲۰ تا ۹۰ درصد در استان تهران در حال انجام است.

 

محسنی بندپی بیان داشت: تغییرات اقلیمی و جوی در دهه‌های اخیر، پدیده خشکسالی در بسیاری از مناطق جهان و ایران ایجاد کرده و معضلاتی را در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی به وجود آورده است که این مسئله لزوم استفاده بهینه از منابع آب را برای مسئولان و مردم مطرح ضروری می‌کند.

 

وی با بیان اینکه بخش کشاورزی نقش برجسته ای در توسعه کشور دارد و این بخش شامل حوزه وسیعی از فعالیت‌ها است گفت: اگر بخش کشاورزی را تقویت کنیم می‌توانیم شاهد رشد اشتغال پایدار در کشور باشیم.

 

استاندار تهران عنوان داشت: در سند توسعه و آمایش استان و شهرستان‌ها مزیت‌های نسبی کشاورزی در استان تهران شناسایی شد و محصولات کشاورزی هر شهرستان برندسازی می‌شوند.

 

وی با اشاره به فرونشست زمین در برخی از نقاط جنوب تهران افزود: شاهد فرونشست در اراضی جنوب و جنوب شرق استان هستیم و باید کشت گلخانه‌ای را تقویت کنیم و راه اندازی تصفیه خانه‌های آب‌های نامتعارف را در دستور کار داریم تا مزارع کشاورزی با آب بهداشتی آبیاری شوند.

 

محسنی بند پی عنوان داشت؛: واقعیت این است که روستاها را به عنوان کانون‌های تولیدات کشاورزی فراموش کردیم و نتوانستیم از ظرفیت این بخش بهره بگیریم.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار