۸۶ درصد ظرفیت مخزن سد کرج خالی است میانگین نرخ اجاره بها در تهران قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ + جدول قیمت دلار آمریکا در بازار مبادله امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر + جدول قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱۷ مهر کاهش قیمت جهانی طلا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر واردات و عرضه گوشت تازه با ارز مبادله‌ای شروع شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ / دلار به ۱۱۴ هزار تومان باز می‌گردد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴ / رکورد تاریخی قیمت طلا و سکه در ایران بانک مرکزی حمایت از تجار خسارت‌دیده در بندر شهید رجایی را اعلام کرد نتایج قرعه‌کشی ایران‌خودرو به زودی اعلام می‌شود/ منتخبان پیامک دریافت می‌کنند بازنشستگی مادران شاغل/ همه آنچه باید درباره شرایط و جدول جدید بدانید بانک مرکزی: پیش فروش سکه ادامه دارد/ پاسخ به تقاضای مردم و بازار

محصولات کشاورزی استان تهران برندسازی می‌شوند

استاندار تهران با اشاره به اینکه در سند توسعه و آمایش استان و شهرستان‌ها مزیت‌های نسبی کشاورزی در استان تهران شناسایی شده اند گفت: محصولات کشاورزی استان تهران برندسازی می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۰ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 03
کد خبر: ۳۵۱۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ انوشیروان محسنی بندپی عصر دوشنبه در مراسم تجلیل از برگزیدگان کشاورزی استان تهران که در جهاد کشاورزی ری برگزار شد با اشاره به پروژه‌های قابل افتتاح استان تهران اظهار داشت: در استان تهران و در ایام مبارک دهه فجر ۹۰۹ پروژه در استان تهران با اعتباری بالغ با ۴,۸۰۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی حدود ۱۱۷۰۷ نفر مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

 

وی افزود: همزمان با سومین روز از دهه مبارک فجر یک واحد سردخانه صنعتی در زمینی به مساحت ۱۰۲۰۰ مترمربع و ظرفیت تولید ۴۵۰۰ تن با سرمایه گذاری ۶ میلیارد و ۲۰ میلیون تومان با مشارکت بخش خصوصی و دولت در روستای قمصر شهرستان ری به بهره برداری رسید.

 

استاندار تهران ظرفیت سردخانه‌ها در استان تهران را از ۲۶۰ هزار تن در سال ۹۶ به ۴۹۵ هزار تن در حاضر عنوان کرد و افزود: این میزان از پیشرفت نشان از هدف‌گذاری و راهبرد مفید در خودکفایی و خوداتکایی داشته که در حمایت از کشاورزان و باغداران نقش مؤثری را ایفا می‌کند و ۶۰۰ هزار تن ظرفیت سردخانه نیز با پیشرفت فیزیکی ۲۰ تا ۹۰ درصد در استان تهران در حال انجام است.

 

محسنی بندپی بیان داشت: تغییرات اقلیمی و جوی در دهه‌های اخیر، پدیده خشکسالی در بسیاری از مناطق جهان و ایران ایجاد کرده و معضلاتی را در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی به وجود آورده است که این مسئله لزوم استفاده بهینه از منابع آب را برای مسئولان و مردم مطرح ضروری می‌کند.

 

وی با بیان اینکه بخش کشاورزی نقش برجسته ای در توسعه کشور دارد و این بخش شامل حوزه وسیعی از فعالیت‌ها است گفت: اگر بخش کشاورزی را تقویت کنیم می‌توانیم شاهد رشد اشتغال پایدار در کشور باشیم.

 

استاندار تهران عنوان داشت: در سند توسعه و آمایش استان و شهرستان‌ها مزیت‌های نسبی کشاورزی در استان تهران شناسایی شد و محصولات کشاورزی هر شهرستان برندسازی می‌شوند.

 

وی با اشاره به فرونشست زمین در برخی از نقاط جنوب تهران افزود: شاهد فرونشست در اراضی جنوب و جنوب شرق استان هستیم و باید کشت گلخانه‌ای را تقویت کنیم و راه اندازی تصفیه خانه‌های آب‌های نامتعارف را در دستور کار داریم تا مزارع کشاورزی با آب بهداشتی آبیاری شوند.

 

محسنی بند پی عنوان داشت؛: واقعیت این است که روستاها را به عنوان کانون‌های تولیدات کشاورزی فراموش کردیم و نتوانستیم از ظرفیت این بخش بهره بگیریم.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار