رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید عبدالرئوف اسحاقی کیست؟ / اولین تصاویر عبدالرئوف اسحاقی ترور فرمانده بسیج در سیستان و بلوچستان + جزئیات شهادت و حمله جزییات خنثی‌سازی مهمات در بوشهر سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات  انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان + جزئیات مشخصات دقیق بمب استفاده شده در حمله آمریکا به عروسی سیریک

امیر حاتمی: با داشتن قدرت می‌توان حق ملت را ازدشمن گرفت

امیر حاتمی: با داشتن قدرت می‌توان حق ملت را ازدشمن گرفت وزیر دفاع با بیان اینکه ما با یک دشمن مصمم و کینه‌توزی مواجهیم که جز زبان زور و قدرت چیزی نمی‌فهمد، گفت: تنها در صورتی می‌توانیم حق ملت ایران را از دشمنان بگیریم که دارای قدرت باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 04
کد خبر: ۳۵۱۸۹

به گزارش راهبرد معاصر،  وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح امروز با حضور در گلزار شهدای شهر کرمان به مقام شامخ سپهبد شهید سردار حاج قاسم سلیمانی و شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مقاومت ادای احترام کرد.

 

امیر حاتمی صبح امروز در گلزار شهدای کرمان و در جوار مزار سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در جمع خبرنگاران با سلام و درود به ارواح همه شهدا و روح منور امام (ره)، اظهار داشت: خیلی سخت است به کرمان بیاییم و حاج قاسم عزیزمان نباشد.

 

امیر سرتیپ حاتمی با بیان اینکه ما با یک دشمن مصمم و کینه‌توزی مواجهیم که جز زبان زور و قدرت چیزی نمی‌فهمد، گفت: تنها در صورتی می‌توانیم حق ملت ایران را از دشمنان بگیریم که دارای قدرت باشیم.

 

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با بیان اینکه حاج قاسم دانش‌آموخته برجسته انقلاب اسلامی و نماد مجسم این مکتب است و ان‌شاءالله راه ایشان با تمام وجود ادامه پیدا خواهد کرد، گفت: راهی که حاج قاسم رفتند و سالیان سال شبانه‌روز برای آن زحمت کشیدند راه استقلال، آزادی و جمهوری اسلای بود که همان شعار‌های اساسی مردم در انقلاب اسلامی است.

 

وی افزود:، اما حقیقت این است که اجر جهاد مستمر ایشان چیزی جز شهادت نبود و راه ایشان همان طور که حضرت آقا فرمودند یک مکتب است.

 

امیر سرتیپ حاتمی با تاکید بر اینکه دشمنان باید بدانند و امروز بیش‌از گذشته می‌دانند که با شهادت فرزندان نخبه ملت تنها این راه تقویت شده و ملت ما مصمم‌تر می‌شوند یادآور شد: همان طور که ملت ما نشان دادند که همگی و با تمام وجود آمدند و گفتند "ما این راه را ادمه خواهیم داد" و من مطمئن هستم که همین طور خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه مردم ما این شعار‌ها را آگاهانه انتخاب کردند و در طول تاریخ انقلاب مصمم بر آن پای فشردند، افزود: شهدای ما نخبگان این مسیر بودند و حاج قاسم سیدالشهدای این شهدا، به ویژه شهدای مقاومت بود و این راه ادامه پیدا کرده و پیروان این راه مصمم‌تر و پرتوان‌تر این راه را ادامه خواهند داد.

 

وی در پاسخ به این سئوال که چه اندازه خود را به حاج قاسم و راه ایشان نزدیک می‌دانید گفت: یک چیزی آرزوی ماست و مستمرا از خدا می‌خواهیم که بتوانیم این راه را خوب بشناسیم، به این راه پایبند باشیم و در این راه عاقبت بخیر شویم و بالاترین عاقبت بخیری را شهادت در راه خدا می‌دانیم.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار