انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس تهدید ترامپ خطاب به خبرگزاری های منتقد؛ مجوز لغو می‌شود! جزئیات پیشنهاد عراقچی به اروپایی‌ها مشخص شد انتقاد شدید روسیه از حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران

ترور نافرجام یکی از فرماندهان جریان صدر عراق

منابع عراقی اعلام کردند افراد ناشناس دیشب «ابومقتدی الازیرجاوی» یکی از فرماندهان جریان صدر را در نزدیکی منزلش در استان میسان به رگبار بستند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 05
کد خبر: ۳۵۲۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  منابع عراقی اعلام کردند «ابومقتدی الازیرجاوی» یکی از فرماندهان جریان صدر از ترور به دست افراد مسلح ناشناس نجات یافت.

 

یک مسئول پلیس استان «میسان» عراق در این باره گفت: افراد ناشناس دیشب «ابومقتدی الازیرجاوی» یکی از فرماندهان جریان صدر را در نزدیکی منزلش در منطقه «ابورمانه» این استان به رگبار بستند.

 

به گفته این منبع، حال الازیرجاوی که یک فرمانده «سرایا السلام» نیز هست، «بی‌ثبات» گزارش شده و وی به بیمارستان عمومی میسان منتقل شده است.

 

تظاهرات معترضان عراقی در استان میسان با حضور کلاه آبی‌ها که برخی مدعی هستند منتسب به جریان صدر هستند به درگیری میان این نیرو‌ها و معترضان کشیده شده است.

 

این اعتراضات درحالی تداوم می‌یابد که محمد توفیق علاوی از سوی رئیس جمهور به نخست وزیری دولت موقت انتخاب شده است.

 

برهم صالح، رئیس جمهور عراق در دیدار با هیئتی از نمایندگان معترضان در استان‌های مختلف عراق به آن‌ها پیشنهاد داد از بین دو گزینه مهلت دادن به محمد توفیق علاوی، نخست‌وزیر جدید این کشور برای تشکیل کابینه یا معرفی یک نامزد جایگزین به نمایندگی از میادین اعتراض و نه احزاب سیاسی یکی را انتخاب کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار