ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

ایران به فناوری ماهواره‌بر نسل سوم دست یافت

ایران به فناوری ماهواره‌بر نسل سوم دست یافت رئیس سازمان فضایی با بیان اینکه ماهواره‌بر ظفر توانایی ارسال همزمان داده‌های دریافتی به 256 ایستگاه فضایی در دنیا را دارد، گفت: ایران به فناوری ماهواره‌بر نسل سوم با عنوان «سریر» دست یافته است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 06
کد خبر: ۳۵۳۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مرتضی براری معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه ایران به فناوری ماهواره‌بر نسل سوم دست یافته است،‌ گفت: همانطور که می‌دانید در آینده‌ای نزدیک تمام تکنولوژی و توسعه‌یافتگی کشورها توسط فضا و ماهواره انجام می‌شود که در این زمینه یکی از اولویت‌های کشور ما تمرکز بر علم فضا و دستاوردهای فضایی است که خوشبختانه طی چند سال اخیر با سرمایه‌گذاری در این بخش امروز توانسته‌ایم ماهواره‌هایی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ طراحی و به مرحله ساخت برسانیم که هر کدام از آنها دارای ویژگی‌های خاص هستند.

 

به فناوری ماهواره‌بر نسل سوم دست یافتیم

براری افزود: با توجه به حمایت‌های شورای عالی فضایی که از ۵ وزیر دولت تشکیل می‌شود، امروز توانسته‌ایم به فناوری ماهواره‌بر نسل سوم دست یابیم. همچنین یکی دیگر از ویژگی‌های ماهواره‌ ایرانی و بومی ظفر این است که این ماهواره می‌تواند داده‌های دریافتی از فضا را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ همزمان به ۲۵۶ ایستگاه فضایی در دنیا ارسال کند.

 

می خواهیم سرعت پیشرفت علم و فناوری را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در حوزه فضا افزایش دهیم

رئیس سازمان فضایی ایران تصریح کرد: ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌یکی از برنامه‌های مهم ما در حوزه فضا این است که بتوانیم با ایجاد بسترسازی‌های لازم، نخبگان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در این حوزه جذب کرده تا سرعت پیشرفت علم و فناوری را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در حوزه فضا افزایش دهیم؛ چراکه حوزه فضا یک حوزه اقتداری برای جمهوری اسلامی است، درواقع باید بگویم آینده هر کشوری را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ انقلاب فضایی و اقتصاد فضایی تعیین خواهد کرد.

 

 از سال 1402 گام‌ها و اقدامات جدی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برای ماهواره‌بر سروش انجام می دهیم

وی با اشاره به پیشرفت در ساخت ماهواره‌بر سروش ادامه داد: ما می‌توانیم از سال 1402 گام‌ها و اقدامات جدی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برای ماهواره‌بر سروش انجام دهیم، به طوری که این ماهواره می‌تواند با توانایی و قدرتی که دارد ماهواره‌های مختلف کشور را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در مدار 36 هزار کیلومتری یعنی مدار ژئو قرار دهد.

 

منبع: ایسنا 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار