کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

دستگیری عامل انتشار شایعه کرونا در کردستان+ جزئیات‌

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان از دستگیری عامل انتشار شایعه کرونا در کردستان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 07
کد خبر: ۳۵۴۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ مهدی دانش‌پور  از دستگیری فردی که ۱۵ بهمن‌ماه جاری با انتشار کلیپی در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی کردستان با عنوان «بستری شدن یک تاجر چینی به علت بیماری کرونا در یکی از بیمارستان‌های سنندج» باعث تشویش اذهان عمومی شده بود، خبر داد و اظهار داشت: این اقدام علاوه‌بر ایجاد نگرانی برای مردم، منجر به سوءاستفاده و باز نشر آن در کانال‌ها و رسانه‌های معاند شده بود.

 

وی افزود: پس از انتشار این کلیپ و اعلام عدم صحت این اظهارات خلاف واقع و تکذیبه از طریق دانشگاه علوم پزشکی استان، بررسی موضوع در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت که پس از ۲۴ ساعت متهم در کردستان شناسایی و با هماهنگی مرجع قضایی بازداشت شد.

 

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی کردستان با بیان اینکه متهم پس از بازداشت به بزه انتصابی اعتراف و انگیزه خود را از این اقدام «سرگرمی و مزاح با دوستانش» عنوان و خاطرنشان کرد: براساس ماده ۱۸ قانون جرایم رایانه‌ای، هر کس به قصد اضرار به غیر یا تشویش اذهان عمومی یا مقامات رسمی به وسیله سامانه رایانه‌ای یا مخابراتی، اکاذیبی منتشر یا در دسترس دیگران قرار دهد، «مجرم» و به مجازات تعیین‌شده در قانون محکوم می‌شود.

 

وی گفت: این فرد پس از تکمیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی داده خواهد شد.

 

سرهنگ دانش‌پور به نظارت و کنترل شبانه‌روزی پلیس فتا بر کانال‌های تلگرامی شبکه‌های مجازی در سطح استان اشاره و تصریح کرد: پلیس فتا همانند پلیس حاضر در فضای واقعی در حال گشت‌زنی بوده و به‌صورت مستمر نسبت به پایش و رصد فضای مجازی، کانال‌ها و شبکه‌های اجتماعی اقدام کرده و در صورت وجود هرگونه بروز اعمال مجرمانه، با هماهنگی مرجع قضایی افراد را شناسایی و با خاطیان برخورد قانونی می‌کند.

 

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی کردستان تاکید کرد: از عموم شهروندان انتظار می‌رود اخبار را تنها از طریق رسانه‌های معتبر پیگیری کرده و در صورت مشاهده جرائم مشابه یا سایر جرائم رایانه‌ای موضوع را سریعاً از طریق وب‌سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش گزارش‌های مردمی، به همکاران ما اطلاع دهند.

 

ابراهیم قادری، معاون دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان نیز در گفتگو با خبرنگار تسنیم شایعه مشاهده ویروس کرونا در کردستان را تکذیب کرد و افزود: انتشار برخی خبر‌ها در فضای مجازی مبنی بر مشاهده ویروس کرونا در استان، کذب محض است.

 

وی تصریح کرد: هیچ موردی از ابتلا به ویروس کرونا در استان کردستان گزارش یا مشاهده نشده و از مردم انتظار می‌رود به شایعات توجه نکرده و اخبار را تنها از طریق رسانه‌های معتبر پیگیری کنند.

 

متهم ۴۳ ساله دارای مدرک تحصیلی فوق‌لیسانس و اهل سنندج نیز که اقدام به تهیه این کلیپ کرده بود، در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه دلیل و انگیزه‌تان از این اقدام چه بود، توضیح داد: این کلیپ را تنها به قصد شوخی تهیه و در یکی از گروه‌های دوستانه و خانوادگی منتشر کردم، اما پس از بازنشر در گروه‌ها، برخی از آشنایان از روی نامردی پایان کلیپ را که بیانگر مزاحی دوستانه بود، حذف کرده بودند.

 

وی اذعان کرد: اصلا تصور نمی‌کردم این کلیپ در فضای مجازی پخش و منجر به نگرانی مردم شود چراکه هدفم تنها «سرگرمی و شوخی» با آشنایان خودم بود نه ایجاد اضطراب و ناراحتی مردم، بنابراین ضمن عذرخواهی از مردم، امیدوارم افکار عمومی واقعیت‌ها را دنبال کنند.

منبع: تسنیم

ارسال نظر