هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا

آیا استخدام دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان به صورت پیمانی قانونی است؟

نماینده مردم اسد آباد گفت: استخدام پیمانی دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان خلاف قانون بوده و این افراد باید به صورت رسمی آزمایشی جذب شوند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۲ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 27
کد خبر: ۳۵۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ اکبر رنجبرزاده نماینده مردم اسد آباد در مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی در صحن علنی گفت: در قانون به صراحت آمده است که استخدام دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان به صورت رسمی آزمایشی صورت گیرد، اما طبق اظهارات معاون امور اداری و استخدامی رئیس جمهور، این افراد به صورت پیمانی استخدام می‌شوند که این رویکرد بر خلاف قانون بوده و ما انتظار نداریم که تخلفی در این سطح صورت گرفته و شرایط برای تضعیف دانشگاه فرهنگیان فراهم شود.

وی افزود: در شرایط کنونی کنترل بازار مصرف، تنظیم بازار و اقلام غذایی و کالاهای اساسی یکی از ضروریاتی است که دولت باید مورد توجه قرار دهد و در این رابطه باید دست واسطه بسته شده و سوء استفاده به حداقل ممکن برسد.

نماینده مردم اسد آباد در مجلس تصریح کرد: در شرایط کنونی امکانات، اقلام و نیازهای اساسی مردم به وفور در کشور یافت می شود ولی در توزیع این اقلام هیچ نظارتی صورت نمی گیرد و مردم در این عرصه دچار مشکلات بسیاری هستند.

وی اظهار داشت: اگر امور و مسائل به درستی مدیریت شود، قطعا تولید رونق می گیرد، البته به شرط آنکه دولت از تولیدکنندگان حمایت کرده و در بحث صادرات و واردات نظارت دقیقی صورت گیرد تا ارز تخصیص یافته به انحراف نرود.

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار