پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

توضیح اسماعیلی درباره کلاهبرداری از نامزد‌های انتخابات

توضیح اسماعیلی درباره کلاهبرداری از نامزد‌های انتخابات سخنگوی قوه قضائیه توضیحاتی درباره بازداشت پنج نفر در ارتباط با کلاهبرداری از نامزد‌های شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: این افراد هیچ ارتباطی با شورای نگبهان و مرجع بررسی صلاحیت‌ها ندارند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 08
کد خبر: ۳۵۴۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامحسین اسماعیلی صبح امروز در گفتگو با رادیو تهران در پاسخ به سوالی درباره پرونده «روح‌الله زم» اظهار کرد: طی روز‌های آینده دادگاه رسیدگی به این پرونده در چارچوب مقررات برگزار می‌شود.

 

وی افزود: در این پرونده غیر از متهم اصلی، پنج نفر دیگر بازداشت هستند و افرادی هم احضار شدند که پرونده آن‌ها در دست بررسی است. از طیف‌های مختلف در این پرونده اسامی مطرح است و تا زمانی که رسیدگی نشود، نمی‌توان درباره آن صحبت کرد.

 

سخنگوی قوه‌قضائیه گفت: پرونده زم را تفکیک کردیم تا به طور مجزا به آن رسیدگی شود و پرونده افراد دیگر نیز به مرور زمان رسیدگی خواهد شد.

 

اسماعیلی در پاسخ به سؤال دیگری درباره بازداشت پنج نفر در ارتباط با کلاهبرداری از نامزد‌های انتخابات مجلس شورای اسلامی برای احراز صلاحیت آن‌ها گفت: این افراد کلاهبردار هستند و هیچ ارتباطی با شورای نگهبان و بررسی صلاحیت‌ها ندارند و متهمان این پرونده مانند بسیاری از کلاهبرداری‌ها و ادعا‌های دورغین دیگر موجب سلب اعتماد مردم شده‌اند. طبق اظهارات افراد بازداشتی، آن‌ها ارتباطی با شورای نگهبان ندارند و به زودی به پرونده رسیدگی و متهمان معرفی می‌شوند.

 

اسماعیلی بیان کرد: نکته مهم این است که افرادی که قصد دارند به نمایندگی مردم در مجلس حضور پیدا کنند، چرا باید اینگونه ساده‌لوح باشند و فریب بخورند. این افراد باید به قدری قوه تشخیص داشته باشند که بدانند احراز صلاحیت‌ها با پول انجام نمی‌شود. اگر مردم عادی که اطلاعات حقوقی ندارند فریب افراد کلاهبردار را بخورند قابل توجیه است، اما افرادی که قصد دارند نماینده مجلس شوند و قبلا هم نماینده بودند، فریب کلاهبرداران را بخورند جای دقت دارد.

 

سخنگوی قوه‌قضائیه اضافه کرد: موضوع این پرونده کلاهبرداری است نه رشوه و بین اتهام کلاهبرداری و رشوه تفاوت وجود دارد؛ در اتهام رشوه مأمور دولت برای ارائه خدمات وجهی را دریافت می‌کند که در این پرونده از بخش‌های حاکمیتی هیچ فردی حضور ندارد. طبق اطلاعات موجود، تعداد زیادی از افرادی که احراز صلاحیت نشده‌اند به شورای نگهبان مراجعه و مدارک خود را ارائه کردند و طی روز‌های آینده شورای نگهبان نظر نهایی را اعلام می‌کند.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار