ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

ترامپ: «الکساندر ویندمن» را نمی‌شناختم

ترامپ: «الکساندر ویندمن» را نمی‌شناختم رئیس‌جمهوری آمریکا از تصمیم خود مبنی بر اخراج یکی از اعضای بلندپایه شورای امنیت ملی کاخ سفید دفاع کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۸ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 08
کد خبر: ۳۵۵۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا امروز شنبه در تلاش برای توجیه اخراج «الکساندر ویندمن» از اعضای بلندپایه شورای امنیت ملی کاخ سفید پس از ادای شهادت علیه وی در مجلس نمایندگان کشورش در پیامی توئیتری نوشت: اخبار جعلی «سی ان ان» و «اِم اس دی ان سی» به صحبت درباره سرهنگ دوم ویندمن ادامه می‌دهند؛ گویا باید فکر کنم که او چه اندازه شگفت انگیز بوده است.


رئیس جمهوری آمریکا در این باره ادامه داد: واقعیت این است که من او را نمی‌شناسم؛ هرگز با او دیدار نداشتم و با او حرف نزده‌ام؛ اما او بسیار سرکش بود و محتوای مکالمه تلفنی محشر من (با رئیس جمهوری اوکراین) را اشتباه گزارش داد.


وی در این باره اضافه کرد: رئیسش هم گزارش بسیار بدی درباره او داده بود. او گفته بود که ویندمن قضاوت بسیار بدی دارد و از دستورات پیروی نمی‌کند و اطلاعات را به بیرون می‌دهد. به عبارت دیگر، ویندمن اخراج شد.


این درحالیست که رئیس جمهوری آمریکا دیروز جمعه اعلام کرد که سرهنگ دوم «الکساندر ویندمن» از اعضای بلندپایه شورای امنیت ملی کاخ سفید را از سمتش برکنار خواهد کرد.


رئیس جمهوری آمریکا سفیر این کشور در اتحادیه اروپا را که در تحقیقات استیضاحش علیه او شهادت داده بود هم اخراج کرد.


شبکه خبری سی‌ان‌ان صبح امروز شنبه گزارش داد دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا «گوردون ساندلند» سفیر این کشور در اتحادیه اروپا را به دلیل شهادت دادن علیه او در جلسات استیضاح اخراج کرد.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار