ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

ارتفاع یک متری برف درخلخال/دمای اردبیل به ۱۴ درجه زیر صفر می‌رسد

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل گفت: با توجه به وزش باد و کولاک، ارتفاع برف در برخی از مناطق شهرستان خلخال بیش از یک متر گزارش شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۲۲ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 11
کد خبر: ۳۵۷۹۳

به گزارش راهبرد معاصر،  سیاوش محمدی در خصوص آخرین وضعیت جوی استان اردبیل عنوان کرد: سامانه بارشی و سردی که از روز شنبه وارد استان شده بود تا امروز موجب کاهش محسوس دما و بارش قابل ملاحظه برف و باران در سطح استان شد.
به گفته وی در صبح امروز کمترین دما از ایستگاه نمین با ۱۴ درجه سانتیگراد زیر صفر گزارش شد و در اردبیل نیز دما به ۱۰ درجه سانتیگراد زیر صفر رسید.


مدیرکل هواشناسی استان اردبیل تصریح کرد: از زمان شروع فعالیت این سامانه تا کنون بیشترین بارش برف از شهرستان خلخال با ارتفاع ۷۷ سانتیمتر گزارش گردیده است.


محمدی ادامه داد: با توجه به وزش باد و کولاک برف طی دیشب ارتفاع برف در برخی مناطق شهرستان خلخال بیش از یک متر نیز گزارش شد.


وی یادآور شد: ارتفاع برف در آلوارس سرعین ۶۴ سانتیمتر، شهر سرعین ۲۸ سانتیمتر، نمین ۲۵ سانتیمتر و نیارق شهرستان نمین ۶۰ سانتیمتر، مشگین شهر ۳۰ سانتیمتر و باران سنجی موئیل مشگین شهر ۵۰ سانتیمتر، شورگل شهرستان بیله سوار ۳۳ سانتیمتر و ایستگاه بارانسنجی برزند گرمی به ۳۰ سانتیمتر رسید.


مدیرکل هواشناسی استان اردبیل عنوان کرد: از حوالی ظهر امروز از شدت ناپایداری‌ها کاسته خواهد شد، ولی از اوایل شب با توجه به وزش باد‌های تند در سطح استان کولاک برف و یخبندان را در محور‌های مواصلاتی استان شاهد خواهیم بود.


محمدی ادامه داد: پیش بینی می‌شود طی امشب تا صبح چهارشنبه دمای هوا در مناطق جنوبی استان تا ۱۷ درجه سانتیگراد زیر صفر، در مناطق مرکزی تا ۱۴ درجه سانتیگراد زیر صفر و در مناطق شمال تا سه درجه سانتیگراد زیر صفر نیز برسد.

منبع: خبرگزاری رضوی

ارسال نظر