زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

ارتفاع یک متری برف درخلخال/دمای اردبیل به ۱۴ درجه زیر صفر می‌رسد

ارتفاع یک متری برف درخلخال/دمای اردبیل به ۱۴ درجه زیر صفر می‌رسد مدیرکل هواشناسی استان اردبیل گفت: با توجه به وزش باد و کولاک، ارتفاع برف در برخی از مناطق شهرستان خلخال بیش از یک متر گزارش شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۲۲ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 11
کد خبر: ۳۵۷۹۳

به گزارش راهبرد معاصر،  سیاوش محمدی در خصوص آخرین وضعیت جوی استان اردبیل عنوان کرد: سامانه بارشی و سردی که از روز شنبه وارد استان شده بود تا امروز موجب کاهش محسوس دما و بارش قابل ملاحظه برف و باران در سطح استان شد.
به گفته وی در صبح امروز کمترین دما از ایستگاه نمین با ۱۴ درجه سانتیگراد زیر صفر گزارش شد و در اردبیل نیز دما به ۱۰ درجه سانتیگراد زیر صفر رسید.


مدیرکل هواشناسی استان اردبیل تصریح کرد: از زمان شروع فعالیت این سامانه تا کنون بیشترین بارش برف از شهرستان خلخال با ارتفاع ۷۷ سانتیمتر گزارش گردیده است.


محمدی ادامه داد: با توجه به وزش باد و کولاک برف طی دیشب ارتفاع برف در برخی مناطق شهرستان خلخال بیش از یک متر نیز گزارش شد.


وی یادآور شد: ارتفاع برف در آلوارس سرعین ۶۴ سانتیمتر، شهر سرعین ۲۸ سانتیمتر، نمین ۲۵ سانتیمتر و نیارق شهرستان نمین ۶۰ سانتیمتر، مشگین شهر ۳۰ سانتیمتر و باران سنجی موئیل مشگین شهر ۵۰ سانتیمتر، شورگل شهرستان بیله سوار ۳۳ سانتیمتر و ایستگاه بارانسنجی برزند گرمی به ۳۰ سانتیمتر رسید.


مدیرکل هواشناسی استان اردبیل عنوان کرد: از حوالی ظهر امروز از شدت ناپایداری‌ها کاسته خواهد شد، ولی از اوایل شب با توجه به وزش باد‌های تند در سطح استان کولاک برف و یخبندان را در محور‌های مواصلاتی استان شاهد خواهیم بود.


محمدی ادامه داد: پیش بینی می‌شود طی امشب تا صبح چهارشنبه دمای هوا در مناطق جنوبی استان تا ۱۷ درجه سانتیگراد زیر صفر، در مناطق مرکزی تا ۱۴ درجه سانتیگراد زیر صفر و در مناطق شمال تا سه درجه سانتیگراد زیر صفر نیز برسد.

منبع: خبرگزاری رضوی

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار