ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

ترامپ: سنا نباید دست‌های من را در برابر ایران ببندد

رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد تصویب احتمالی طرح کاهش اختیارات نظامی وی باعث بسته شدن دست‌هایش در برابر ایران خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 12
کد خبر: ۳۵۸۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه در حساب کاربری رسمی خود از نمایندگان سنای آمریکا خواست که به طرح محدود کردن اختیارات نظامی وی علیه ایران رأی مثبت ندهند.

 

دونالد ترامپ در حساب کاربری رسمی خود در توئیتر نوشت:‌ «برای امنیت کشور ما بسیار مهم است که سنای آمریکا به قطعنامه [محدود کردن] اختیارات جنگی علیه ایران رأی ندهد. عملکرد ما در قبال ایران بسیار خوب است و اکنون زمان مناسبی برای ضعف نشان دادن نیست. آمریکایی‌ها قاطعانه از حمله اخیر ما به [سردار] سلیمانی حمایت می‌کنند.»

 

وی در توئیت دیگری افزود:‌ «اگر دستان من بسته باشد، ایران زمین بازی را در اختیار می‌گیرد. [قطعنامه سنا] سیگنال بدی را ارسال می‌کند. دموکرات‌ها تنها این کار را به‌عنوان تلاشی برای آزار دادن حزب جمهوری‌خواه انجام می دهند. اجازه ندهید این اتفاق بیفتد.»

 

حدود دو هفته قبل مجلس نمایندگان آمریکا دو طرح مجزا را برای کاهش اختیارات نظامی ترامپ و منوط کردن هرگونه اقدام نظامی علیه ایران به اعلام موافقت کنگره تصویب کرد.

 

قرار است تا ساعاتی دیگر طرحی برای لغو اختیارات نظامی ارائه‌شده به رئیس‌جمهور آمریکا در سال 2002 به منظور اقدام نظامی علیه عراق -که با گذشت سال‌ها همچنان پابرجا مانده است- در سنای آمریکا نیز به رأی گذاشته شود.

 

در صورت تصویب این طرح در سنای آمریکا، ترامپ برای هرگونه اقدام نظامی علیه ایران به مجوز کنگره (مجلس نمایندگان و سنا) نیاز خواهد داشت. پیش از این نیز دموکرات‌های سنا و مجلس نمایندگان آمریکا اقداماتی برای محدود کردن اختیارات نظامی ترامپ صورت داده بودند، اما در نهایت موفق به این کار نشده بودند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار