بوژوویچ برکنار و جباری سرمربی استقلال شد فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد

فرهاد مجیدی سیستم استرا را کامل کرد

پیشکسوت آبی پوشان گفت: من از روز اول بنا به دلایلی که داشتم با آمدن فرهاد مجیدی به استقلال کاملا مخالف بودم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 14
کد خبر: ۳۵۹۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ بهمن طهماسبی اظهار داشت: استقلال برای پیروزی به عراق رفت و نحوه بازی آنها در اربیل هم نشان می‌داد دنبال پیروزی هستند. تیم الشرطه هم طوری بازی کرد که مشخص بود در خانه خودش دنبال یک امتیاز است. بهترین گواه برای ادعای من وقت کشی‌های زیاد آنها در خانه خودشان بود.

 

مهاجم پیشین آبی پوشان اضافه کرد: مصدومیت‌هایی که امروز گریبان استقلال را گرفته، حاصل عدم توجه باشگاه به بدنسازی نیم فصل و اردوی تدارکاتی و در یک جمله نادیده گرفتن شرایط آماده سازی نیم فصل بود.

 

پیشکسوت آبی پوشان در خصوص مصدومیت‌های فراوان این تیم بیان داشت: بازی‌های فشرده، کمبود بازیکن و سپری نکردن نیم فصل خوب و نداشتن بازی‌های تدارکاتی دست به دست هم داد تا این تعداد مصدوم روی دست مجیدی بماند.

 

طهماسبی در ادامه بیان داشت: راستش را بخواهید من از روز اول مخالف سرمربی شدن فرهاد مجیدی در استقلال بودم. نه به این دلیل که او را قبول نداشته باشم، بلکه معتقد بودم مقطع خوبی برای آمدن فرهاد نیست و تصورم این بود که او روی محبوبیت خودش ریسک می‌کند.

 

وی افزود: فرهاد با ریسک بالا روی محبوبیت و اعتبار خودش هدایت استقلال را پذیرفت و خوشبختانه با هوش بالای خودش یک مقطع سخت و بحرانی را از سر گذراند.

 

پیشکسوت آبی پوشان خاطرنشان ساخت: تیم استراماچونی در حمله بسیار خوب بود اما در دفاع آسیب پذیر بود. مجیدی تواست سیستم استراماچونی را حفظ کرده و حتی آن را تکامل بخشد. الان استقلال در حمله مثل تیم استراماچونی خوب است و در دفاع بهتر از تیم استراماچونی کار می‌کند و خیلی کم به تیم‌های حریف موقعیت گل می‌دهد.

 

طهماسبی در خاتمه گفت: مجیدی از سرمایه‌های باشگاه استقلال است و مدیریت باید در حفظ این سرمایه کوشا باشد. امیدوارم همان امکاناتی که به راحتی در اختیار مربیان خارجی قرار می‌دهند را در اختیار مجیدی هم قرار دهند تا او بتواند از اعتبار این باشگاه دفاع کند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده