ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

شکایت فرهاد مجیدی علیه بازیکن استقلال

وکیل فرهاد مجیدی، سرمربی تیم فوتبال استقلال از شکایت موکلش علیه مهدی امیرآبادی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۳ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 18
کد خبر: ۳۶۳۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی امیر آبادی بازیکنی است که تجربه 9 سال حضور در استقلال را در کارنامه دارد و با بازیکنان بزرگی مثل مجتبی جباری، آندو تیموریان، جواد نکونام، فرهاد مجیدی، مهدی رحمتی، پژمان منتظری و آرش برهانی هم بازی بوده است اما مصاحبه چند روز پیش او حسابی جنجالی شد، جایی که او در مصاحبه ای در مورد دربی جنجالی جام حذفی در لیگ یازدهم صحبت کرد، بازی که در نهایت با نتیجه سه بر صفر به نفع استقلال به پایان رسید.

 

در پایان آن بازی که با برتری قاطع استقلال همراه بود شایعه شده تعدادی از بازیکنان استقلال از ماده ممنوعه جک تی ری دی استفاده کرده اند هرچند که این موضوع هرگز تایید نشد. حالا مهدی امیرآبادی 8 سال بعد از آن اتفاق در گفت و گو با خبرآنلاین این مساله را تایید کرده است:  «اصلا چیز خاصی نبود، یک پودرهایی از دوبی آورده بودند آقا فرهاد به ما گفت این را بخورید خوب است ولی نمی‌دانست که یک ماده‌ای در آن است که به تازگی ممنوع شده و ما هم نمی‌دانستیم و خوردیم. »


البته مهدی امیرآبادی یکی دو روز بعد از این مصاحبه در گفت و گو با یک شبکه تلویزیونی مدعی شد حرف هایش بد منتقل شده است اما کار از کار گذشته بود و صحبت های او جنجالی بزرگ در فوتبال ایران به پا کرده بود.

 

فرهاد مجیدی به دلیل اینکه در زمان انتشار این خبر درگیر بازی تیمش برابر الاهلی عربستان بود نسبت به این موضوع واکنشی نشان داد اما ساعاتی بعد از بازگشت استقلال از کویت تصمیم گرفت از مهدی امیرآبادی شکایت کند تا حالا مدافع راست سابق استقلال مجبور باشد به خاطر اظهاراتش به دادگاه برود و در مورد حرف هایی که زده سند رو کند. 


بکتاش منوچهری، وکیل فرهاد مجیدی در این باره به ورزش سه گفت: «به دلیل اظهارات کذب و انتشار اخبار خلاف واقع توسط آقای مهدی امیرآبادی در مصاحبه با خبرگزاری خبرآنلاین، شکایت کیفری با موضوع نشر اکاذیب تقدیم مراجع قضایی خواهد شد.»

ارسال نظر