سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

ناکارآمدی تب‌سنج‌ها برای تشخیص کرونا!

متخصصان به تازگی اثبات کرده‌اند که ترموتر‌های لیزری مورد استفاده در کشور چین هر جای دیگر جهان نمی‌تواند دقت کافی را داشته باشد و به عنوان یک ابزار غربالگری برای تشخیص ویروس کرونا مورد استفاده قرار بگیرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 17
کد خبر: ۳۶۱۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، به تازگی اثبات شده‌ است که غربالگری کرونا در چین با استفاده از ترمومتر‌ یا تب‌سنج ناکار‌آمد بوده و باید شیوه دیگری برای تشخیص سریع بیماری استفاده شود.


متخصصان به تازگی اثبات کرده‌اند که ترموتر‌های لیزری مورد استفاده در کشور چین هر جای دیگر جهان نمی‌تواند دقت کافی را داشته باشد و به عنوان یک ابزار غربالگری برای تشخیص ویروس کرونا مورد استفاده قرار بگیرد.

 

این ترمومترهای لیزری در چین به صورت گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرند تا به واسطه آن مبتلایان به ویروس کرونا شناسایی شوند. شیوه کار این وسایل تشخیص دمای بدن بدون تماس با پوست است.

 

البته باید این ترمومترها به اندازه کافی به پیشانی فرد نزدیک شود تا بتواند ارزیابی دقیقی داشته باشد اما اغلب در غربالگری‌ها در این اتفاق نمی‌افتد و همین موضوع باعث می‌شود دمای بدن پایین‌تر از آن چیزی که هست، نشان داده شود!

 

موضوع دیگری که نگرانی‌ها را در غربالگری بیماران مبتلا به ویروس کرونا بیشتر کرده انتشار نتایج یک تحقیق در مجله The New England Journal of Medicine است که بیان می‌کند که مبتلایان به این ویروس ممکن است تا چند روز با علائمی مانند تب مواجه نشوند یا مبتلایان از داروی تیلنول برای کاهش دمای بدن استفاده کنند که در این صورت ترمومترها به صورت کامل ناکارآمد خواهند شد.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار