رسانه ترکیه‌ای: کارتال با پرسپولیس توافق کرد ساکت الهامی استعفا کرد شوک بزرگ به پرسپولیس / بازیکن ازبک دیدار با تراکتور و الهلال را از دست داد جزئیات سقوط هواپیمای نظامی در کبودراهنگ: ۲ خلبان هواپیمای دچار صدمه جزئی شدند آتش سوزی گسترده در بیمارستان «مفتح» ورامین پرسپولیس با سرمربی ترک به توافق نهایی رسید / پیشنهاد ۲۰۰ میلیارد تومانی یک روز عزای عمومی در ترکیه به‌دلیل حادثه آتش‌سوزی دعوت علی‌اف از پزشکیان برای سفر به آذربایجان رسانه عبری: ترامپ از قطر انتقام خواهد گرفت بن فرحان: باید از وقوع جنگ میان ایران و اسرائیل جلوگیری کنیم مسکو: ۷ پهپاد اوکراین بر فراز کریمه منهدم شدند حمایت عربستان از حکومت جولانی / بن فرحان به بیروت می‌رود پسر قاضی مقیسه: قاتل منافق به بهانه عمل جراحی، برای آموزش ترور رفته بود العربیه: حماس برای اولین‌بار پس از ترور السنوار جانشین او در غزه را معرفی کرد تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش

ناکارآمدی تب‌سنج‌ها برای تشخیص کرونا!

متخصصان به تازگی اثبات کرده‌اند که ترموتر‌های لیزری مورد استفاده در کشور چین هر جای دیگر جهان نمی‌تواند دقت کافی را داشته باشد و به عنوان یک ابزار غربالگری برای تشخیص ویروس کرونا مورد استفاده قرار بگیرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 17
کد خبر: ۳۶۱۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، به تازگی اثبات شده‌ است که غربالگری کرونا در چین با استفاده از ترمومتر‌ یا تب‌سنج ناکار‌آمد بوده و باید شیوه دیگری برای تشخیص سریع بیماری استفاده شود.


متخصصان به تازگی اثبات کرده‌اند که ترموتر‌های لیزری مورد استفاده در کشور چین هر جای دیگر جهان نمی‌تواند دقت کافی را داشته باشد و به عنوان یک ابزار غربالگری برای تشخیص ویروس کرونا مورد استفاده قرار بگیرد.

 

این ترمومترهای لیزری در چین به صورت گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرند تا به واسطه آن مبتلایان به ویروس کرونا شناسایی شوند. شیوه کار این وسایل تشخیص دمای بدن بدون تماس با پوست است.

 

البته باید این ترمومترها به اندازه کافی به پیشانی فرد نزدیک شود تا بتواند ارزیابی دقیقی داشته باشد اما اغلب در غربالگری‌ها در این اتفاق نمی‌افتد و همین موضوع باعث می‌شود دمای بدن پایین‌تر از آن چیزی که هست، نشان داده شود!

 

موضوع دیگری که نگرانی‌ها را در غربالگری بیماران مبتلا به ویروس کرونا بیشتر کرده انتشار نتایج یک تحقیق در مجله The New England Journal of Medicine است که بیان می‌کند که مبتلایان به این ویروس ممکن است تا چند روز با علائمی مانند تب مواجه نشوند یا مبتلایان از داروی تیلنول برای کاهش دمای بدن استفاده کنند که در این صورت ترمومترها به صورت کامل ناکارآمد خواهند شد.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار