صدور گواهینامه موتور زنان از مردادماه ۱۴۰۵ + جزئیات آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های شمال / ترافیک جاده چالوس سنگین است؟ این فرد مشاور وزیر علوم نیست! / ماجرای یک جنجال رسانه‌ای تعطیلی ادارات فردا چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵ | کدام استان‌ها تعطیل شدند؟ اطلاعیه مهم  آموزش و پرورش درباره برگزاری امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم لغو امتحانات نهایی هرمزگان در روز سه‌شنبه سی تیر ۱۴۰۵ اختلال در فیس بوک و اینستاگرام خبر مهم هواشناسی برای تهرانی‌ها؛ دمای هوا کاهش می‌یابد؟ فروش سوالات آزمون دستیاری با قیمت ۲۵۰ میلیون تومان! / وزارت بهداشت هشدار داد تشریح جزئیات برگزاری امتحانات نهایی واریز معوقات معلمان حق التدریس ۱۴۰۵ / جزییات تسویه مطالبات ۲۶ هزار فرهنگی ماجرای تذکر حجاب به یک دانشجو که کارمند دانشگاه را به دردسر انداخت/ چرا وزیر علوم ورود کرد؟ آمار مصدومان حملات هوایی آمریکا اعلام شد عرفان اسفندیاری و گل محمد محمدی اعدام شدند صدور هشدار قرمز هواشناسی برای ۲ استان؛ دمای هوا به ۵۰ درجه می‌رسد اینترنت پس از جام جهانی قطع می‌شود؟

جریمه برای رانندگان خودرو با سرنشین بدون کمربند

جریمه برای رانندگان خودرو با سرنشین بدون کمربند سرهنگ عین‌الله جهانی افزود: بخش عمده‌ای از سفرها از طریق اتوبوس‌های بین شهری انجام می شود زیرا اتوبوس‌ها در مقایسه با سایر وسائل نقلیه از امنیت و ایمنی بیشتری برخوردارند. از سوی دیگر هزینه سفر با این وسائل نقلیه نسبت به سایر خودروها، کمتر است بر این اساس به هموطنان توصیه می شود به جای سفر با یک خودرو، با اتوبوس سفر کرده و در سفرهای جاده ای از حمل و نقل عمومی استفاده کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۶ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 17
کد خبر: ۳۶۱۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  معاون اجتماعی پلیس راهور نیروی انتظامی گفت: بستن کمربند ایمنی صندلی‌های جلو و عقب برای همه سرنشینان خودروها در جاده‌های برون شهری و بزرگراه‌ها الزامی است، در صورتی که سرنشینان کمربند ایمنی خود را نبندند، راننده خودرو جریمه می‌شود.

 

سرهنگ عین‌الله جهانی افزود: بخش عمده‌ای از سفرها از طریق اتوبوس‌های بین شهری انجام می شود زیرا اتوبوس‌ها در مقایسه با سایر وسائل نقلیه از امنیت و ایمنی بیشتری برخوردارند. از سوی دیگر هزینه سفر با این وسائل نقلیه نسبت به سایر خودروها، کمتر است بر این اساس به هموطنان توصیه می شود به جای سفر با یک خودرو، با اتوبوس سفر کرده و در سفرهای جاده ای از حمل و نقل عمومی استفاده کنند.

 

وی ادامه داد: چنانچه حادثه ای در اتوبوس های برون شهری رخ دهد، آسیب پذیرترین افراد مسافران هستند به ویژه افرادی که کمربند ایمنی خود را نبسته اند.

 

معاون اجتماعی پلیس راهور ادامه داد: برابر قانون استفاده از کمربند ایمنی برای تمام سرنشینان وسائل نقلیه در جاده‌های برون شهری و بزرگراه ها از الزامات قانونی است براین اساس چنانچه مسافران اتوبوس ها، کمربند ایمنی خود را نبسته باشند، راننده برابر قانون مبلغ ۳۰ هزار تومان جریمه می شود.

 

جهانی اضافه کرد: با توجه به نزدیک شدن ایام نوروز و سفرهای نوروزی، مسافران اتوبوس های برون شهری ملزم هستند تا کمربندهای خود را ببندند. تجربه نشان داده است که در تصادفات برون شهری با اتوبوس، افرادی دچار مصدومیت و حتی فوت شدند که کمربند ایمنی خود را نبسته بودند اما افرادی که کمربند ایمنی خود را بسته بودند کمتر دچار آسیب شده بودند.

 

وی ادامه داد: با بستن کمربند ایمنی، سرنشینان خودرو گویا قطعه‌ای از قطعات خودرو هستند اما افرادی که کمربند نبسته اند مانند شی سرگردان داخل خودرو هستند که در صورت تصادف و با کوچک ترین ضربه یا واژگونی به شدت پرتاب شده و به سقف، ستون یا شیشه خودرو برخورد می کنند.

 

معاون اجتماعی راهور نیروی انتظامی گفت: نبستن کمربند ایمنی سبب می شود تا تعداد آسیب دیدگان و فوت شده‌ها افزایش یابد براین اساس برای اینکه تعداد مصدومان و فوت شده ها به حداقل برسد، کمربند ایمنی همچون فرشته نجات عمل کرده و مسافران را از آسیب و مرگ نجات می دهد.

 

جهانی افزود: مسافرانی که در صندلی جلو خودرو نشسته اند و همچنین راننده وسائل نقلیه که از کمربند ایمنی استفاده کرده اند از مرگ جان سالم به در برده اند اما افرادی که از کمربند ایمنی استفاده نکرده اند، بسیار آسیب پذیر بوده اند.

 

وی اضافه کرد: یک فیلم آموزشی به شرکت های حمل و نقل عمومی بین شهری ارائه شده و مکلف شده اند تا قبل از حرکت، این فیلم را برای آموزش مسافران در داخل اتوبوس پخش کنند و بعد از پخش این فیلم شروع به حرکت کنند. از سوی دیگر مسافران هر گونه تخلف از سوی راننده اعم از سرعت غیر مجاز و سبقت غیر مجاز را به سامانه پیامکی۱۱۰۱۲۰ اطلاع دهند تا وسیله نقلیه مورد نظر در اولین پاسگاه پلیس متوقف شده و تذکرات لازم به راننده اعلام شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار