افزایش مالیات بر ارزش افزوده طلا و جواهر جزئیات افزایش حقوق سربازان در سال ۱۴۰۴ تغییر در فیش حقوقی ۱۴۰۴ کارکنان و بازنشستگان دولت تکذیب گرانی آیفون در ایران با سیاست جدید تعرفه‌ای ترامپ جابه‌جایی بی‌سابقه ۳.۳ میلیون مسافر در مسیر‌های دریایی قشم تنش شدید کم‌آبی در هرمزگان / سد‌ها به نقطه بحرانی رسید‌ند ثبت‌نام وام ازدواج دانشجویی و فرزندآوری از اوایل اردیبهشت‌ تعرفه خودرو‌های «هیبریدی وبرقی» بدون تغییر باقی ماند ثبت ۴۲ میلیون تردد خودرو در جاده‌های مازندران در ایام نوروز پیش‌بینی کاهش قیمت طلا و سکه در روز‌های آینده/ سکه ۷.۷ میلیون تومان ارزان شد وزارت نیرو: تعرفه برق پلکانی افزایش می‌یابد ساعت کاری بانک‌ها در سال جدید اعلام شد هزینه تعرفه خودرو برای آمریکایی‌ها آغاز ثبت‌نام وام ضروری بازنشستگان کشوری از ۱۷ فروردین/ افزایش وام ضروری به ۵۰ میلیون تومان بیمه‌شدگان چگونه به سابقه دارای کسری کارکرد بیمه‌پردازی‌شان اعتراض کنند؟

بحران کمبود نیروی کار برای شرکت‌های آمریکایی در چین

نظرسنجی اتاق بازرگانی آمریکا در شانگهای چین حاکی از آن است که حدود نیمی از شرکت‌های آمریکای فعال در چین می‌گویند فعالیت آنها در بازار جهانی به دلیل شیوع ویروس کرونا آسیب دیده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 17
کد خبر: ۳۶۲۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ اتاق بازرگانی آمریکا در چین اعلام کرد که در یک نظرسنجی 78 درصد شرکت‌های آمریکایی فعال در چین گفته‌اند که با مشکل کمبود نیروی کار در کارخانه‌های خود در این کشور آسیایی برای از سرگیری تولید مواجه هستند.

 

دلیل این مسئله این است که بحران شیوع ویروس کرونا در این کشور آسیایی بازگرداندن کارگران به محیط کار را پس از یک دوره تعطیلات طولانی سخت‌تر کرده است.

 

در این نظرسنجی که با مشارکت 109 شرکت آمریکایی که در چین فعالیت صنعتی داشته‌اند، 48 درصد شرکت‌ها می‌گویند که تعطیلی کارخانه‌های آنها در چین چرخه تامین تقاضای آنها را دچار اختلال کرده و از سوی دیگر همه 109 شرکت شرکت‌کننده انتظار دارند که شیوع ویروس کرونا و فعالیت آنها در بازارهای جهانی اثرگذار خواهد بود.

 

کر گیبز، دبیر اتاق بازرگانی آمریکا در چین، می‌گوید: در حال حاضر بزرگترین مشکل شرکت‌های آمریکایی فعال در چین نبود کارگر است چرا که محدودیت‌هایی برای سفر اعمال شده و حتی برخی مناطق این کشور در قرنطینه کامل قرار گرفته‌اند.

 

وی تاکید کرد: به همین دلیل اکثر کارخانه‌های این شرکت‌ها در چین حتی پس از آنکه مجوز بازگشایی گرفتند نبود کارگر به اندازه کافی است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر