شرایط جدید پیش فروش خودرو سایپا اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / وضعیت بازار طلا و سکه ایران در سایه مذاکرات قیمت محصولات کویرموتور ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول پیش بینی قیمت دلار و ارز فردا چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / صعود دلار به کانال ۱۶۱ هزار قیمت طلا و سکه دوباره خیز برداشت/ وضعیت بازار طلا و سکه ایران جاماندگان کالابرگ به کجا مراجعه کنند؟ جزئیات واریز کالابرگ ۸۶ میلیون نفر / نحوه ثبت نام جاماندگان کالابرگ جزئیات افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده اسامی برندگان ایران‌خودرو ۲۸ بهمن در دسترس متقاضیان + سایت اعلام نتایج ایران خودرو قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول میدری: دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یارانه نیست سقف تسهیلات ارزان قیمت مسکن مددجویان تعیین شد یارانه چه کسانی قطع می‌شود؟ / معیار قطع یارانه و نحوه اعتراض ممنوعیت فروش اجباری و نقد کردن کالابرگ نماینده مجلس: حقوق‌های حداقلی در سال آینده ۴۳ درصد افزایش می‌یابد

ضرر ۲.۷ تریلیون دلاری کرونا بر پیکر اقتصاد جهان

شبکه اقتصادی بلومبرگ پیش بینی کرد که جهانگیر شدن کرونا هزینه‌ای ۲.۷ تریلیون دلاری بر اقتصاد جهان تحمیل می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۶ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 07
کد خبر: ۳۷۶۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، به نوشته تارنمای بلومبرگ، در این صورت اقتصاد‌های مطرح دنیا با همان شوک اقتصادی‌ای مواجه می‌شوند که چین در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۰ با آن دست به گریبان است.

 

طبق پیش بینی بلومبرگ، رشد جهانی اقتصاد در سال ۲۰۲۰ صفر شده و آمریکا همانند حوزه یورو و ژاپن با رشد منفی تولید ناخالص داخلی خود روبرو خواهد شد که این امر ظرفیت تاثیرگذاری بر انتخابات ریاست جمهوری ۱۳ آبان ۱۳۹۹ را دارد.

 

رشد اقتصادی چین نیز در سال ۲۰۲۰ تنها ۳.۵ درصد خواهد شد که در ۴۰ سال گذشته و از زمانی که دنگ شیائوپنگ (رئیس جمهوری وقت چین) اصلاحات را آغاز کرد، بی سابقه است.

 

سازمان توسعه و همکاری اقتصادی بین‌المللی (OECD) نیز به تازگی هشدار داده که در صورت گسترش شیوع کرونا، رشد اقتصادی جهان نصف خواهد شد.

 

این سازمان اعلام کرده است که در صورت ادامه شیوع ویروس کرونا در سراسر آسیا، اروپا و شمال آمریکا، میزان تولید ناخالص جهان در سال ۲۰۲۰، به ۱.۵ درصد خواهد رسید. این رقم تقریبا ۲.۹ درصد پایین‌تر از میزانی است که پیش از این برای رشد اقتصادی سال ۲۰۲۰ پیش‌بینی شده بود.

 

از دی ماه امسال و پس از شیوع ویروس کرونا در چین، این بیماری تاکنون به بیش از ۹۰ کشور سرایت کرد و بیش از ۱۰۲ هزار نفر به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شده اند. از این میان ۳ هزار و پانصد نفر جان باخته و بیش از ۵۷ هزار نفر نیز سلامتی خود را بازیافته اند. /ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار