اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

بحران کمبود نیروی کار برای شرکت‌های آمریکایی در چین

نظرسنجی اتاق بازرگانی آمریکا در شانگهای چین حاکی از آن است که حدود نیمی از شرکت‌های آمریکای فعال در چین می‌گویند فعالیت آنها در بازار جهانی به دلیل شیوع ویروس کرونا آسیب دیده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 17
کد خبر: ۳۶۲۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ اتاق بازرگانی آمریکا در چین اعلام کرد که در یک نظرسنجی 78 درصد شرکت‌های آمریکایی فعال در چین گفته‌اند که با مشکل کمبود نیروی کار در کارخانه‌های خود در این کشور آسیایی برای از سرگیری تولید مواجه هستند.

 

دلیل این مسئله این است که بحران شیوع ویروس کرونا در این کشور آسیایی بازگرداندن کارگران به محیط کار را پس از یک دوره تعطیلات طولانی سخت‌تر کرده است.

 

در این نظرسنجی که با مشارکت 109 شرکت آمریکایی که در چین فعالیت صنعتی داشته‌اند، 48 درصد شرکت‌ها می‌گویند که تعطیلی کارخانه‌های آنها در چین چرخه تامین تقاضای آنها را دچار اختلال کرده و از سوی دیگر همه 109 شرکت شرکت‌کننده انتظار دارند که شیوع ویروس کرونا و فعالیت آنها در بازارهای جهانی اثرگذار خواهد بود.

 

کر گیبز، دبیر اتاق بازرگانی آمریکا در چین، می‌گوید: در حال حاضر بزرگترین مشکل شرکت‌های آمریکایی فعال در چین نبود کارگر است چرا که محدودیت‌هایی برای سفر اعمال شده و حتی برخی مناطق این کشور در قرنطینه کامل قرار گرفته‌اند.

 

وی تاکید کرد: به همین دلیل اکثر کارخانه‌های این شرکت‌ها در چین حتی پس از آنکه مجوز بازگشایی گرفتند نبود کارگر به اندازه کافی است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار