بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

اعلام موضع اوکراین پس از سفر دبیر شورای امنیت ملی این کشور به ایران

شورای امنیت ملی و دفاعی اوکراین با صدور بیانیه‌ای از تقویت همکاری‌های تهران و کیف در موضوع تحقیقات پیرامون هواپیمای اوکراینی که ۱۸ دی ماه امسال در نزدیکی تهران سقوط کرد، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 18
کد خبر: ۳۶۲۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، الکسی دانیلوف دبیر شورای امنیت ملی و دفاعی اوکراین به همراه تیم فنی این کشور روز شنبه هفته جاری با دعوت دریابان شمخانی به تهران سفر کرد و در جریان گفتگو‌های فشرده با همتای خود، روند تحقیقات در خصوص سقوط هواپیمای اوکراینی در تهران را بررسی کردند.

 

تاکنون خبری از توافقات انجام شده میان مسئولین نهاد‌های امنیت ملی ایران و اوکراین در خصوص نحوه تداوم همکاری مشترک در پرونده سقوط هواپیما منتشر نشده و طرفین به انتشار بیانیه کلی اکتفا کردند.

 

محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی نیز روز گذشته و پس از پایان سفر هیئت اوکراینی به ایران گفت: «اوکراینی‌ها روز یکشنبه مدارک هواپیما را تحویل ما دادند که ممیزی می‌شود، همچنین شواهد موجود روی زمین و دیگر موارد را بررسی می‌کنیم و اگر نتوانیم جعبه سیاه را بخوانیم با هماهنگی کشور اوکراین در کشور ثالث این کار انجام می‌شود».

منبع: العالم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار