رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

انتقاد پمپئو از دیدار سناتورهای آمریکایی با ظریف

انتقاد پمپئو از دیدار سناتورهای آمریکایی با ظریف وزیر امور خارجه آمریکا با بیان اینکه برخی سناتورهای آمریکایی در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ با وزیر امور خارجه ایران دیدار کرده‌اند، گفت: این افراد در حال کمک‌رسانی و همدستی با ایران هستند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۸ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 18
کد خبر: ۳۶۳۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا در جمع خبرنگاران در واکنش به دیدار مخفیانه سناتورهای آمریکایی با محمدجواد ظریف در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ گفت: این دموکرات‌ها در حال کمک‌رسانی و همدستی با ایران هستند.

 

وی با اشاره به اینکه ایالات متحده ماه‌ها قبل محمدجواد ظریف را در لیست تحریم‌های خود قرار داده است، ادعا کرد: او وزیر امور خارجه کشوری است که یک هواپیمای مسافربری را ساقط کرده و هنوز جعبه سیاه آن را تحویل نداده است. او وزیر خارجه کشوری است که در 27 دسامبر یک آمریکایی را کشت. او وزیر خارجه کشوری است که حامی اصلی تروریسم و یهودستیزی در جهان است.

 

پمپئو در ادامه اظهارات خود افزود: آن‌ها دیدار کرده‌اند. نمی‌دانم محور صحبت‌های آن‌ها چه بوده است اما امیدوارم که در حال تقویت سیاست خارجه آمریکا بوده باشند و نه تقویت سیاست‌های خودشان.

 

به گزارش ایسنا، پایگاه اینترنتی د فدرالیست روز گذشته به نقل از این منابع که نام آنها را ذکر نکرده، از دیدار پنهانی سناتورهای دموکرات آمریکا از جمله کریس مورفی با محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در کنفرانس امنیتی مونیخ در هفته گذشته خبر داد.

 

گفته شده بود که این اقدام مورفی در راستای تضعیف سیاست‌های دولت ترامپ بوده است. دفتر سناتور مورفی از اظهارنظر در خصوص این ادعا خودداری کرده است.

 

همچنین یکی از مقامات وزارت خارجه آمریکا روز گذشته از برگزاری دیدار میان مقامات ایرانی و سناتور مورفی در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیج ابراز بی‌اطلاعی کرده بود.

 

سناتور مورفی که از منتقدان اصلی سیاست‌های خصمانه ترامپ در قبال ایران و خاورمیانه است بارها مواضع ترامپ درقبال برجام، جنگ یمن و سوریه و موضع کاخ سفید درباره ایران را زیر سوال برده است.

 

منبع: ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار