نقش کلیدی ایران در خاورمیانه کمرنگ می شود؟-راهبرد معاصر
واکنش نمایندگی ایران به تحریم‌های خزانه داری آمریکا توافقات مالی ایران و روسیه از ماه آینده اجرایی خواهد شد مسکو: قرارداد جدیدی برای همکاری با ایران امضا خواهد شد وزیر جنگ اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین تهدید برای آینده دنیاست اسماعیل هنیه: حمله به خانواده‌ام منجر به تغییر مواضع مقاومت نخواهد شد شرط سازمان ملل برای تداوم کمک‌ به غزه وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد تحریم‌های آمریکا علیه ۵۰ شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران تأکید وزیر خارجه نپال بر تقویت مناسبات دوجانبه با ایران هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد تأکید وزیر خارجه کویت بر توسعه روابط با ایران تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض جلسه شورای امنیت با محوریت تحولات نوار غزه آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حملات پهپادی و موشکی مقاومت لبنان به شمال اراضی اشغالی

نقش کلیدی ایران در خاورمیانه کمرنگ می شود؟

یک رسانه مستقر در انگلیس گزارش داده تحریم نمی‌تواند نقش کلیدی ایران در خاورمیانه (غرب آسیا) را از بین ببرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۵ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 21
کد خبر: ۴۱۰۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، یک رسانه مستقر در انگلیس به شرح دلایلی پرداخته که تحریم‌ها نمی‌توانند «نقش کلیدی» ایران در خاورمیانه را حذف کنند. 

 

پایگاه میدل‌ایست‌آی نوشته یکی از اهداف اعلام‌شده تحریم های آمریکا پایان دادن به آن چیزی که بوده که «فعالیت‌های مخرب» ایران در خاورمیانه (غرب آسیا) توصیف کرده است.

 

از منظر آمریکا و برخی از کشورهای اروپایی بهترین روش برای متوقف کردن ایران در خاورمیانه تغییر حکومت این کشور یا دست‌کم ایجاد تغییرات اساسی در ماهیت و اهداف سیاست خارجی این کشور است. 

 

میدل‌ایست‌آی نوشته واشنگتن بعد از ناکام ماندن در تحقق این اهداف امیدوار است که از طریق کاهش منابع مالی ایران بتواند کمک‌های مالی یا دیگر انواع کمک ایران به متحدانش در منطقه را قطع کند. آمریکا معتقد است که این باعث خواهد شد متحدان ایران روابطشان را با تهران قطع کنند. 

 

آمریکا حساب ویژه‌ای هم روی قدرت مالی کشورهای عربی منطقه غرب آسیا به خصوص عربستان سعودی و امارات باز کرده است. 

 

میدل‌ایست‌آی در ادامه پرسیده است: «اما این راهبرد چقدر موفق خواهد بود؟ برای ارزیابی این موضوع، باید ابتدا منبع نفود منطقه‌ای ایران و نقش منابع مالی را در ارتباط با آن ارزیابی کرد.»

 

میدل‌ایست‌آی در ادامه نوشته آمریکا و متحدان غربی‌اش معمولاً در میزان حمایت مالی ایران از متحدانش در منطقه اغراق کرده و ادعا می‌کنند که ایران ده‌ها میلیارد دلار پول در اینجا صرف کرده است. 

 

رسانه انگلیسی در بخش دیگری از این تحلیل به اشتباهات سایر بازیگران منطقه‌ای اشاره کرده و نوشته سیاست‌های تفرقه‌افکنانه بازیگرانی مانند عربستان سعودی به نفع ایران تمام شده است. 

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده