یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

ابو فدک المحمداوی جانشین شهید المهندس در حشد الشعبی عراق

ابو فدک المحمداوی جانشین شهید المهندس در حشد الشعبی عراق سازمان حشد الشعبی عراق امروز جمعه ۲ اسفند ۹۸ ابو فدک المحمداوی را به عنوان جانشین شهید المهندس را معرفی کرد در ادامه این خبر جزئیات این انتصاب و جانشینی را با هم می‌خوانیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 21
کد خبر: ۳۶۵۰۴

به گزارش راهبرد معاصر،

ابو مهدی مهندس توسط موشک آمریکا به همراه شهید سردار قاسم سلیمانی در فرودگاه بغداد به شهادت رسید و اکنون بعد از دو ماه سازمان الحشد الشعبی عراق اعلام کرد که ابو فدک المحمداوی را به عنوان  جانشین شهید المهندس منصوب کرده است.

 

 

ابو فدک المحمداوی جانشین شهید المهندس در حشد الشعبی عراق

ابوعلی البصری جانشین معاون رئیس سازمان الحشد الشعبی در این باره گفت: «سازمان الحشد الشعبی نشستی را برگزار کرد و طی آن درباره انتصاب عبدالعزیز ابوفدک از رهبران الحشد به عنوان جانشین ابومهدی المهندس به توافق رسید».

 

البصری افزود: «به ما اطلاع داده شده است که دستور دیوانی برای انتصاب ابو فدک توسط فرمانده کل نیرو‌های مسلح ظرف دو روز آینده پس از توافق به امضا می‌رسد».

 

به گزارش فارس؛ انتصاب معاون جدید رئیس سازمان الحشد الشعبی پس از برپایی آئین‌های چهلمین روز شهادت ابومهدی المهندس در عراق صورت گرفته است.

 

ابومهدی المهندس سیزدهم دی به همراه سردار حاج قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه در پی عملیات تروریستی آمریکا در نزدیکی فرودگاه بغداد به شهادت رسید.

ابو فدک المحمداوی جانشین شهید المهندس در حشد الشعبی عراق

گذشته ابو فدک المحمداوی جانشین شهید المهندس

در خصوص سوابق ابو فدک المحمداوی می توان گفت او از افراد باسابقه سازمان حشد الشعبی بوده و سال ها برای آزاد سازی شهرها و روستای کشور عراق از چنگال داعش بسیار تلاش کرده است.

 

وی در دوران صدام نیز از مخالفان سرسخت رئیس جمهور وقت عراق  بوده و بارها مورد آزار و اذیت قرار گرفته و روانه زندان شده بود.

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار