عارف: آب طالقان طی هفته‌های آینده به تهران می‌رسد تهران چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل است؟ دختر شهید سرلشکر باقری: شدت انفجار در حادثه اخیر به حدی بود که گاو صندوق منزل به حیاط همسایه پرتاب شد/ هیچ چیزی از خانه باقی نماند استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند

عارف: ایران مردمی‌ترین حکومت را دارد

محمدرضا عارف با حضور در حسینیه جماران و شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در جمع خبرنگاران گفت: ما بر این باور هستیم که کشور ما مردمی‌ترین حکومت را دارد و همه امور و سرنوشت کشور را مردم یا به صورت مستقیم و یا به صورت غیرمستقیم تعیین می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 21
کد خبر: ۳۶۵۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رییس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایران مردمی‌ترین حکومت را دارد، بر اهمیت نقش حضور مردم در انتخابات تاکید کرد.

 

محمدرضا عارف با حضور در حسینیه جماران و شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در جمع خبرنگاران گفت: ما بر این باور هستیم که کشور ما مردمی‌ترین حکومت را دارد و همه امور و سرنوشت کشور را مردم یا به صورت مستقیم و یا به صورت غیرمستقیم تعیین می‌کنند.

 

وی افزود: اهمیت و نقش حضور مردم در انتخابات مشخص است و ما در جای جای مختلف قانون اساسی این وضعیت را می‌بینیم. من نیز به عنوان یک شهروند وظیفه خود دانستم که پای صندوق‌های رأی حاضر شده و حق شرعی و قانونی خود را بجا بیاوریم و ان‌شاءالله مردم حضور پرشوری را در این حماسه ملی خواهند داشت.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار