حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه پاکستان: همه طرف‌ها به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد پایبند باشند / درگیری مجدد به نفع هیچکس نیست توییت جنجالی ضرغامی: ترامپ به خاطر حفظ دوستی با ترکیه نکشتیم

سفیر چین در ایران: در مبارزه علیه کرونا کنار هم هستیم

سفیر چین در ایران: در مبارزه علیه کرونا کنار هم هستیم سفیر چین در ایران در صفچانگ هوا سفیر چین در ایران با انتشار تصاویری از پرچم‌های ایران و چین و نمایش پرچم دو کشور بر روی برج آزادی تهران نوشت: علیه ویروس کوید ۱۹ می‌جنگیم. ما در کنار یکدیگر هستیم.حه توییتر خود با اشاره به شیوع ویروس کرونا نوشت: باید علیه ویروس کرونا بجنگیم. ما در کنار هم هستیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۳ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 21
کد خبر: ۳۶۵۴۶

سفیر چین در ایران در صفحه توییتر خود با اشاره به شیوع ویروس کرونا نوشت: باید علیه ویروس کرونا بجنگیم. ما در کنار هم هستیم.


چانگ هوا سفیر چین در ایران با انتشار تصاویری از پرچم‌های ایران و چین و نمایش پرچم دو کشور بر روی برج آزادی تهران نوشت: علیه ویروس "کوید ۱۹" می‌جنگیم. ما در کنار یکدیگر هستیم.

 

در آخرین اخبار رسمی مسئولان کشورمان ورود ویروس کرونای جدید به ایران را تایید و تا کنون مرگ ۳ نفر در اثر ابتلا به این ویروس تایید شده است.

 

سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور با اعلام اینکه تاکنون ابتلای ۵ نفر به ویروس کرونا در ایران قطعی شده است، گفت: متاسفانه دو نفر از مبتلایان به کرونا فوت کرده‌اند و در حال حاضر دو نفر از مبتلایان به این بیماری در بیمارستان‌های قم و یک پزشک که از قم به اراک رفته بود، در بیمارستان این شهر در قرنطینه کامل به سر می‌برند.

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار