هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی انهدام شبکه فساد اقتصادی در شهرداری درگز/ تعقیب قضایی شهردار، ۴ عضو شورا و ۱۲ نفر دیگر/ ۸ نفر روانه زندان شدند

پلیس فتا با افراد شایعه‌پراکن در باره کرونا برخورد می‌کند

پلیس فتا با افراد شایعه‌پراکن در باره کرونا برخورد می‌کند رییس پلیس فتا استان کرمانشاه گفت: با افرادی که در شبکه‌های مجازی در خصوص شیوع بیماری کرونا شایعه پراکنی کنند مطابق قانون برخورد خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۶ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 21
کد خبر: ۳۶۵۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه خبری پلیس روز جمعه به نقل از سرهنگ «علی کریمی» اظهار داشت: نشر اکاذیب و شایعات به گونه‌ای که باعث تشویش اذهان عمومی شود جرم بوده و پیگرد قانونی به همراه خواهد داشت.

 

وی تصریح کرد: با توجه به اعلام اعلام انتشار بیماری کرونا در برخی استان‌های کشور توسط وزارت بهداشت، متاسفانه بازار شایعات و انتشار کلیپ‌های دروغین در فضای مجازی داغ شده است.

 

سرهنگ کریمی افزود: با توجه به گستردگی مخاطبان فضای مجازی و زودباور بودن عده‌ای از آنها، اخبار کذب منتشر شده به سرعت گسترش یافته و این خود موجب رعب و وحشت میان اقشار مختلف می‌شود.

 

رییس پلیس فتا کرمانشاه ادامه داد: اگر تعدادی از کاربران هم از مدیران سایت‌ها منبع خبرشان را پرس و جو کنند عمدتا با پاسخ‌هایی مانند شنیده شده، منابع مطلع، شاهدان عینی و ... مواجه می‌شوند که هیچ‌کدام نمی‌توانند منابع موثقی برای درج این گونه اخبار باشند.

 

وی تاکید کرد: نشر اکاذیب که همراه با تشویش اذهان عمومی باشد جرم بوده و پیگرد قانونی برای انتشار دهندگان آن به همراه دارد.

 

سرهنگ کریمی در پایان با توصیه به شهروندان در خصوص دنبال کردن اخبار از طریق رسانه‌های رسمی، گفت: شهروندان می‌توانند افراد شایعه پراکن را با شماره تماس ۰۸۳۲۱۸۲۱۹۲۱ به پلیس فتا معرفی کنند.

منبع:  ایرنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار