وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید خبر مهم پلیس راهور/ تردد خودرو‌های گذر موقت با تمدید ۱۰ ساله / این ۲ شهر به مناطق آزاد اضافه شد مهسا طاهری کیست؟ + بیوگرافی اولین شهید موشکی زن خبر مهم پلیس درباره گواهینامه موتورسیکلت زنان محدودیت‌های گسترده ترافیکی در تهران/ این مسیر‌ها سه‌شنبه مسدود می‌شوند ۲ شرط سقط جنین در ایران اعلام جرم دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ۱۴۰۵؛ آمادگی کامل آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید

برف و باران در راه است/ تهران بارانی می شود

برف و باران در راه است/ تهران بارانی می شود کارشناس سازمان هواشناسی گفت: امروز دوشنبه ۵ اسفندماه سامانه بارشی جدیدی از غرب و جنوب غرب وارد کشور شد که ابتدا این مناطق و سپس بخش‌های دیگر کشور را در بر خواهد گرفت و موجب بارش برف و باران در نقاط مخلتف می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 24
کد خبر: ۳۶۷۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ کبری رفیعی افزود: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های هواشناسی امروز دوشنبه با ورود سامانه بارشی از غرب و جنوب غرب کشور ابتدا در استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی بارش برف و باران و در جنوب غرب بارش باران آغاز می‌شود و به تدریج به مناطق مرکزی و دامنه‌های البرز کشیده خواهد شد.

 

وی اظهار داشت: سه شنبه با تقویت این سامانه بخش‌های زاگرس مرکزی، غرب و جنوب غرب، مرکز، دامنه‌های جنوبی البرز و سواحل دریای خزر، شمال شرق و شرق را فرا می‌گیرد و چهارشنبه بارش علاوه بر این مناطق بخش‌هایی از جنوب کشور را نیز در بر خواهد گرفت. پنجشنبه بارش در شمال شرق و شرق کشور ادامه دارد و به تدریج سامانه بارشی از شمال شرق کشور خارج خواهد شد، جمعه جو نسبتا پایدار در کشور حاکم می‌شود.

 

رفیعی ادامه داد: روز دوشنبه بر روی زاگرس مرکزی، سه شنبه تا بعد از ظهر چهارشنبه در دامنه‌های زاگرس مرکزی دامنه‌های جنوبی البرز و غرب کشور و از چهارشنبه در شمال شرق بارش شدید پیش‌بینی می‌شود. همچنین از بعدازظهر سه شنبه با توجه به جریانات شمالی دمای هوا در نوار شمالی کشور به طور محسوسی کاهش یافته و با افزایش سرعت وزش باد در دریای خزر این دریا مواج خواهد شد، خلیج فارس نیز از اواخر دوشنبه تا چهارشنبه مواج است.

 

به گفته وی همچنین سه شنبه در شمال غرب و جنوب غرب و چهارشنبه در شرق و جنوب شرق و جنوب وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود که در مناطق جنوبی و شرقی با گرد و غبار همراه خواهد بود.

 

بارش پراکنده در تهران

کارشناس سازمان هواشناسی افزود: امروز تهران کمی ابری به تدریج با افزایش ابر، در بعدازظهر بارش پراکنده و شب ابری در بعضی ساعات بارش باران خواهد داشت. کمینه دمای امروز صبح تهران ۱۱ بود و بیشینه دمای امروز پایتخت به ۱۸ درجه بالای صفر می‌رسد.

 

به گزارش ایرنا، رفیعی گفت: بجنورد و شهرکرد با دمای ۱ درجه زیر صفر، زنجان صفر، اهواز و بوشهر ۲۷ درجه بالای صفر به ترتیب سردترین و گرمترین نقاط کشور در ۲۴ ساعت گذشته بودند.

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار