آمادگی تلویزیون برای آموزش از راه دور دانش‌آموزان-راهبرد معاصر

آمادگی تلویزیون برای آموزش از راه دور دانش‌آموزان

رسانه‌ملی از هفته آینده با شبکه آموزش به کلاس‌های درس مدارس می‌رود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 26
کد خبر: ۳۶۹۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ در نشست شورای اندیشه‌ورزی شبکه آموزش که با حضور معاونان آموزش ابتدایی و آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش و مسوولان سازمان پزوهش و برنامه‌ریزی این وزارتخانه و مدیران و کارشناسان آموزشی و رسانه‌ای برگزار شد، احمدی افزادی مدیر شبکه هفت تلویزیون از آمادگی این شبکه در زمینه تولید برنامه‌های آموزشی مکمل از طریق تلویزیون خبر داد.

 

مدیر شبکه آموزش با اشاره به برنامه‌ریزی چند ماهه این شبکه در شورای اندیشه‌ورزی درخصوص ارائه برنامه‌های مکمل آموزشی بر اساس پیشنهاد مکتوب معاونت ابتدایی وزارت آموزش و پرورش و ظرفیت‌های موجود در شبکه آموزش، تأکید کرد: شبکه هفت از ابتدا با شعار فرصت‌های برابر آموزشی راه‌اندازی شد و بعدها با توجه به ضرورت توجه به دانایی منتج به توانایی مهارت‌آموزی و بر اساس رهنمود رئیس سازمان صداوسیما و بررسی کارشناسی معاونت سیما، آموزش مهارت های کاربردی را در رأس برنامه‌های خود قرار داد.

 

وی استقبال شورای اندیشه‌ورزی سیما و حمایت رئیس رسانه ملی و معاون سیما را نشان‌دهنده انسجام مسئولان کشور در عبور از مراحل سخت دانست و اضافه کرد: با توجه به حوادث اخیر و لزوم حفظ سلامت بیشتر دانش‌آموزان، شبکه هفت امکانات خود را در اختیار آموزش و پرورش قرار می‌دهد و بخشی از ساعات خود را به موضوع آموزش تکمیلی دانش‌آموزان مقاطع تحصیلی مختلف اختصاص می‌دهد.

 

مدیر شبکه آموزش با اشاره به مقوله ساعات طلایی یادگیری تأکید کرد: امروزه مدرسه برای دانش آموزان جذابیت‌های زیادی دارد؛ ظرفیت‌های رسانه به آموزش‌های رسمی امکان می‌دهد که کودکان و نوجوانان در ایام تعطیلات پیش‌بینی شده یا نشده درفضای تحصیلی بمانند.

 

خانم حکیم زاده معاون مقطع ابتدایی آموزش و پرورش با قدردانی از همراهی رسانه ملی گفت: در برنامه توسعه کشور مدارس نقش محوری دارند و کمک رسانه‌ملی در ایجاد تنوع آموزشی می‌تواند اهمیت ایفای نقش مدارس را بسیار بیشتر کند.

 

وی با اشاره به شیوع بیماری کرونا در کشور و اطلاع‌رسانی گسترده نسبت به آن گفت: هر قدر بتوانیم اطلاعات خانواده‌ها را در زمینه انتقال ویروس کرونا افزایش دهیم، پیشگیری از انتشار آن ساده‌تر خواهد بود. همکاری رسانه با بخش‌های درگیر در این بحران رسالتی ملی است و ما در رسیدن به افق توسعه پایدار کمک می‌کند.

 

معاون ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به پیشنهاد مکتوب این معاونت در 2 ماه گذشته نسبت به همکاری آموزشی شبکه آموزش و مدارس، افزود: این بحث مهم چندین نوبت در شورای اندیشه‌ورزی شبکه آموزش و با حضور کارشناسان مربوطه و اعضاء شورا بررسی شده و در واقع این پیشنهاد، محصول برنامه کارشناسی این شورا در ماه‌های قبل بوده و ارتباطی به شیوع بیماری کرونا ندارد بلکه این بیماری موجب شده تا نسبت به اصالت و صحت این مصوبه شورای اندیشه‌ورزی شبکه اطمینان بیشتر و جامع تری بدست آید.

 

خانم حکیم‌زاده تأکید کرد معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش آمادگی دارد تا با همکاری صدا و سیما و شورای آموزش سیما برنامه‌های جامع و نوین آموزشی را برای مخاطبان اجرا کند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار