یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

مذاکرات آمریکا و روسیه در فنلاند بی‌نتیجه تمام شد

به گفته سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، مذاکرات مسکو-واشنگتن در هلسینکی فنلاند، پیشرفتی در روابط دو کشور ایجاد نکرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۱ - ۲۰ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 11
کد خبر: ۱۶۰۲۹

به گزارش راهبرد معاصر ، گفت‌وگوی اخیر آمریکا و روسیه درباره برخی مسائل بین‌المللی بی‌نتجه به پایان رسید.

وزارت امور خارجه آمریکا طی بیانیه‌ای اعلام کرد، «دیوید هیل» معاون امور سیاسی وزیر امور خارجه آمریکا و «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه در شهر «هلسینکی» فنلاند روابط مسکو- واشنگتن و چالش‌های موجود در اروپا، خاورمیانه و آسیا را مورد بحث قرار دادند.

به نوشته «رادیو آزاد اروپا»، «مورگان اورتاگس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، روز چهارشنبه مدعی شد: «هیل تأکید کرد با اینکه آمریکا به‌دنبال کاهش اختلافات و افزایش همکاری با روسیه بر سر چالش‌های جهانی است، اقدامات منفی روسیه مانعی برای پیشرفت در روابط دوجانبه است».

 

ریابکوف نیز درباره این مذاکرات گفت او و هیل در میان موضوعاتی که به بحث گذاشتند، وضعیت ونزوئلا را نیز بررسی کردند اما نتوانستند به دیدگاهی مشترک دست پیدا کنند. او گفت روسیه هیچ نیروی نظامی در ونزوئلا ندارد اما به‌طور دوره‌ای متخصصانی را به آنجا می‌فرستد و نیازی نیست آن را با واشنگتن به بحث بگذارد.

ریابکوف گفت او و هیل درباره پرونده «پل والن» تبعه آمریکایی متهم به جاسوسی در روسیه نیز به تبادل نظر پرداختند. وی افزود مسکو برنامه‌ای برای تبادل زندانیان با آمریکا ندارد.

درحالی که روسیه در ونزوئلا حامی «نیکولاس مادورو» رئیس‌جمهور قانونی این کشور است، آمریکا از «خوان گوایدو» رئیس‌جمهور خودخوانده حمایت می‌کند. علی‌رغم تأکید روسیه برای حل مسالمت‌آمیز اختلافات داخلی ونزوئلا، آمریکا تلاش می‌کند با حمله نظامی و اعمال تحریم، دولت قانونی را در «کاراکاس» سرنگون کند.

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه چندی پیش در مصاحبه‌ای تلویزیونی گفته بود روابط کشورش با آمریکا درحال بدتر و بدتر شدن است.

پوتین و «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، ماه گذشته میلادی، در حاشیه اجلاس سران گروه ۲۰ در شهر «اوساکا» ژاپن دیدار کردند. یکی از محورهای اصلی گفت‌وگوی رهبران دو کشور، اختلاف بر سر معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای میان‌برد (INF)‌ بود.

ترامپ اوایل سال جاری میلادی به‌صورت یک‌جانبه از این توافق که سال ۱۹۸۷ بین آمریکا و روسیه منعقد شده بود خارج شد. پوتین نیز در پاسخ به این حرکت ترامپ، این معاهده را در کشورش به حالت تعلیق درآورد.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار