وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید خبر مهم پلیس راهور/ تردد خودرو‌های گذر موقت با تمدید ۱۰ ساله / این ۲ شهر به مناطق آزاد اضافه شد مهسا طاهری کیست؟ + بیوگرافی اولین شهید موشکی زن خبر مهم پلیس درباره گواهینامه موتورسیکلت زنان محدودیت‌های گسترده ترافیکی در تهران/ این مسیر‌ها سه‌شنبه مسدود می‌شوند ۲ شرط سقط جنین در ایران اعلام جرم دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ۱۴۰۵؛ آمادگی کامل آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید

۱۴ نفر مشکوک به کرونا شناسایی و در قرنطینه هستند

۱۴ نفر مشکوک به کرونا شناسایی و در قرنطینه هستند معاون سیاسی، امنیتی واجتماعی فرمانداری شهرستان شهریار گفت: ۱۴ نفر افراد مشکوک به کرونا شناسایی و در قرنطینه هستند که طی چندروز آینده نتایج آزمایشات آن ها مشخص می شود، لذا هیچ مورد فوتی بر اثر کرونا ویروس در شهریار نداشته ایم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۷ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 26
کد خبر: ۳۶۹۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضا غلامی اظهار داشت: در این منطقه، یک نفر غیربومی مبتلا داشته ایم که با رعایت اقدامات لازم به تهران منتقل شده و 14 نفر مشکوک دیگر نیز وجود دارد که در بخشی مستقل در بیمارستان های تامین اجتماعی، نور و امام سجاد (ع)شهریار در قرنطینه و ایزوله هستند.

 

وی اظهار داشت: نتیجه آزمایشات این افراد طی چند روز آینده مشخص می شود،و تا این لحظه فوتی بر اثر کرونا ویروس در شهرستان نداشته ایم.

 

غلامی افزود:تا اطلاع ثانوی مردم از تردد در محیط های عمومی که احتمال وجود این ویروس را داردخودداری کرده و سعی کنند در اینگونه محل ها حضور پیدا نکنند.

 

وی در ادامه خاطر نشان کرد: به منظور پیشگیری از شیوع کرونا ویروس، کلیه مراسم ها، مسابقات ورزشی و تجمعات فرهنگی و مذهبی و اماکنی که امکان انتقال این ویروس وجود دارد را در شهرستان تا اطلاع ثانوی تعطیل کرده ایم.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان شهریار با اشاره به اینکه شب گذشته دو واحد تولید ماسک و انباری حاوی مقدار بالایی از الکل و ماسک احتکار شده در شهریار شناسایی شد، افزود: یک مورد مشکوک به قاچاق نیز در باغستان امروز شناسایی شد که تحت پیگرد قانونی قرار گرفته است.

 

این مقام مسئول در این خصوص بیان کرد: هم زمان با شروع فصل شیوع آنفولانزا و کرونا ویروس و علائم مشابه آنها، مردم را نگران کرده است و در تشخیص درست این ویروس ها، دچار سردرگمی هستند و رسانه ها باید با اخبار موثق در آگاه سازی آنها اقدام کنند.

 

غلامی عنوان کرد: رسانه ها،شبکه های فضای مجازی و خبرنگاران شهرستان باید در جهت انتشار اخبار صحیح و القای آرامش و واقعیت موجود در سطح جامعه گام بردارند.

 

وی در پایان برعدم انتشار اخبار غیر موثق و خلاف واقعیت توسط برخی رسانه های محلی و فضای مجازی تاکید کرد و گفت: تنها مرجع قابل استناد و معتبر برای پیگیری موضوعات مرتبط با کرونا ویروس، این کمیته تعیین شد و مقرر گردید جلسات کمیته اطلاع رسانی به صورت روزانه به منظور بررسی و ارائه توضیحات لازم و صحیح جهت استحضار شهروندان این شهرستان توسط مسئولان مربوطه بیان شود.

 

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار