کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور

تولید الکل تحت نظارت وزارت بهداشت است

قائم مقام وزیر صنعت معدن و تجارت گفت:‌حذف مجوز وزارت صمت برای تولید الکل در راستای سرعت بخشی به امر تولید بوده است اما همچنان تولید این محصول با مجوز و نظارت وزارت بهداشت انجام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۲۳ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 13
کد خبر: ۳۸۱۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین مدرس خیابانی در رابطه با حذف مجوز وزارت صنعت برای تولید الکل گفت: حذف مجوز برای تولید الکل موقت و تا رفع کامل ویروس کرونا از کشور است.

 

قائم مقام وزیر صنعت در امور بازرگانی افزود: با توجه به شرایط حساس کنونی کشور و نیاز مبرم به اقلام و محصولات بهداشتی و لزوم کاهش بروکراسی اداری و تسریع در امر تولید، تا اطلاع ثانوی تولید الکل نیاز به هیچ گونه مجوزی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت ندارد.

 

مدرس‌خیابانی در پاسخ به این سؤال که با حذف مجوز وزارت صنعت برای تولید این محصول اکنون نظارت توسط چه نهاد یا سازمانی در امر تولید الکل صورت می‌گیرد، گفت: برای راه‌اندازی یک واحد تولیدی الکل همچنان اخذ مجوز از وزارت بهداشت و درمان لازم است و بر این اساس الکل همچنان تحت نظارت وزارت بهداشت و درمان تولید می‌شود.

 

وی با تاکید بر اینکه  الکل تحت نظارت وزارت بهداشت تولید می‌شود،‌گفت: وزارت بهداشت بر فرایند تولید و توزیع، نظارت دارد.

 

روز گذشته 22 اسفند ماه حسین مدرس‌خیابانی قائم مقام وزیر صنعت معدن و تجارت از حذف مجوز سازمان‌های صمت برای تولید الکل در کشور خبر داد.

 

وی اعلام کرد: بر اساس مصوبه ستاد مقابله با کرونا در وزارت صنعت، معدن و تجارت با توجه به اعلام آمادگی برخی از واحدهای تولیدی برای تولید الکل مورد نیاز کشور، تولید الکل بدون مجوز در واحدهای تولیدی امکان پذیر است.

 

مدرس‌خیابانی اظهار داشت: بدیهی است الکل تولید شده در این واحدها، صرفا بر اساس حواله‌های سازمان غذا و دارو و تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی استان‌ها، بین مراکز تولید کننده ژل ضد عفونی‌کننده توزیع خواهد شد. 

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار