اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

افزایش ۵برابری قیمت ماسک در آمریکا با شیوع ویروس کرونا

افزایش ۵برابری قیمت ماسک در آمریکا با شیوع ویروس کرونا به‌دنبال شیوع ویروس کرونا در آمریکا قیمت انواع ماسک در این کشور در فروشگاه‌های آن‌لاین بیش از ۵برابر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۸ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 28
کد خبر: ۳۷۰۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی که شهروندان آمریکایی خود را برای شیوع گسترده ویروس کرونا آماده می‌کنند قیمت انواع ماسک در این کشور در فروشگاه‌های آن‌لاین به‌شکلی تصاعدی افزایش یافته است.

 

بررسی‌های مؤسسه کیپا که در زمینه رصد قیمت کالاهای مختلف در فروشگاه آن‌لاین آمازون فعالیت می‌کند نشان می‌دهد که قیمت هر 10 بسته ماسک ان95 که یک ماه قبل 18 دلار و 20 سنت بود اکنون به 100 دلار رسیده که در واقع بیش از 5 برابر شده است. یکی از فروشندگان در سایت آمازون 30 بسته ماسک ان95 را به‌قیمت 198 دلار و 98 سنت قیمت‌گذاری کرده است. در سایت ای‌بی هم 2 بسته ماسک ان95 به‌قیمت 60 دلار به فروش می‌رسد. سایر شرکت‌های خرده‌فروشی که این ماسک‌ها را کمتر از 6 دلار عرضه می‌کردند اکنون ماسکی برای فروش ندارند.

 

یکی از مشتریان سایت آمازون در این باره گفت، این هفته 100 ماسک ان95 را به‌قیمت 1000 دلار خریداری کرده است. این خریدها از افزایش نگرانی از ریسک شیوع کرونا در آمریکا حکایت دارد.

 

ماسک‌های ان95 قادر به فیلتر کردن 95 درصد ذرات معلق در هوا هستند، اما به‌گفته مقامات بهداشتی آمریکا تنها افرادی که دارای نشانه‌های ابتلا به بیماری هستند باید از این ماسک‌های محافظ استفاده کنند تا جلوی شیوع بیماری را بگیرند. استفاده از این ماسک‌ها همچنین برای کارکنان بخش‌های درمانی و افرادی که از بیماران مبتلا مراقبت می‌کنند توصیه می‌شود.

 

شرکت پرستیژ آمریتک، بزرگترین تولیدکننده ماسک‌های جراحی در آمریکا این هفته اعلام کرد قادر به تأمین درخواست‌ها برای خرید محصولاتش نیست.

 

مسئولان شرکت آمازون گفته‌اند همچنین جلوی فروش بیش از یک‌میلیون محصول دیگر را که فروشندگان به‌غلط ادعا می‌کردند جلوی ابتلای مصرف‌کنندگان را به ویروس کرونا را می‌گیرند گرفته‌اند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار