تصادف اتوبوس در مکزیک دست کم ۳۲ کشته بر جای گذاشت جزئیات قرارداد تسلیحاتی ۷.۴ میلیارد دلاری آمریکا با اسرائیل تظاهرات در تل آویو برای تکمیل تبادل اسیران عراقچی و فیدان وضعیت فلسطین را بررسی کردند نایب‌رئیس دفتر سیاسی حماس: طوفان الاقصی ناقوس نابودی رژیم صهیونیستی را به صدا در آورد معاریو: حماس همچنان حاکم غزه است انفجار‌های مهیب در حومه دمشق در پی تجاوز اسرائیل طالبان: بالگرد‌های منتقل شده به آمریکا به افغانستان بازگردند عراقچی: طرح کوچاندن اجباری مردم غزه در راستای نقشه استعماری محو فلسطین است اتهام‌پراکنی زلنسکی علیه ایران عراقچی: ماموریت بی‌اثرسازی تحریم‌ها یک وظیفه عمومی است درگیری بین لبنان و سوریه؛ دستور جوزف عون به ارتش برای پاسخ به حملات از سوریه فرمان تشکیل دولت جدید لبنان امضا شد / المیادین: جنبش امل و حزب‌الله در دولت جدید ۵ وزیر خواهند داشت حمله عناصر مسلح از سوریه به خاک لبنان دستگیری سرکرده یکی از بزرگ‌ترین باند‌های تبهکاری؛ او فرشته مرگ بود + عکس 

پیشنهاد کمک ۵ میلیون یورویی اروپا به ایران برای مقابله با کرونا

سه کشور اروپایی از پیشنهاد کمک ۵ میلیون یورویی خود به ایران برای مقابله با شیوع ویروس کرونا خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 02
کد خبر: ۳۷۳۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت خارجه انگلیس با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرده که این کشور به همراه فرانسه و آلمان پیشنهاد کمک ۵ میلیون یورویی به ایران را برای مقابله شیوع ویروس کرونا ارائه داده‌اند.

 

در این بیانیه گفته شده است که این کمک‌ها بسته جامعی است که علاوه بر تجهیزات پزشکی مقابله با شیوع کرونا، همچنین شامل بسته کمک مالی است و از مسیر سازمان بهداشت جهانی یا دیگر نهادهای سازمان ملل در اختیار ایران قرار خواهند گرفت.

 

براساس آمارها تاکنون ۸۶ هزار و ۹۹۲ نفر در کل جهان به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند که ۲ و ۹۷۹ نفر قربانی داشته و ۴۲ هزار و ۳۳۴ نفر نیز پس از ابتلاء بهبود یافته‌اند.

 

چین با ۷۹ هزار و ۸۲۶ نفر بیشترین آمار مبتلایان را داشته و پس از این کشور کره جنوبی با ۳ هزار و ۵۲۶ و ایتالیا با هزار و ۱۲۸ نفر قرار دارند.

 

 پیشنهاد تروئیکای اروپایی به ایران برای کمک در خصوص مقابله با ویروس کرونا در حالی است که کانال موسوم به اینستکس که جهت مبادلات تجاری بشردوستانه با ایران از سوی این کشورها در نظر گرفته شده با گذشت بیش از یک سال هنوز عملیاتی نشده و کشورهای اروپایی به حداقل تعهداتشان در برجام نیز پایبند نبوده اند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار