عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

پیشنهاد کمک ۵ میلیون یورویی اروپا به ایران برای مقابله با کرونا

پیشنهاد کمک ۵ میلیون یورویی اروپا به ایران برای مقابله با کرونا سه کشور اروپایی از پیشنهاد کمک ۵ میلیون یورویی خود به ایران برای مقابله با شیوع ویروس کرونا خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 02
کد خبر: ۳۷۳۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت خارجه انگلیس با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرده که این کشور به همراه فرانسه و آلمان پیشنهاد کمک ۵ میلیون یورویی به ایران را برای مقابله شیوع ویروس کرونا ارائه داده‌اند.

 

در این بیانیه گفته شده است که این کمک‌ها بسته جامعی است که علاوه بر تجهیزات پزشکی مقابله با شیوع کرونا، همچنین شامل بسته کمک مالی است و از مسیر سازمان بهداشت جهانی یا دیگر نهادهای سازمان ملل در اختیار ایران قرار خواهند گرفت.

 

براساس آمارها تاکنون ۸۶ هزار و ۹۹۲ نفر در کل جهان به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند که ۲ و ۹۷۹ نفر قربانی داشته و ۴۲ هزار و ۳۳۴ نفر نیز پس از ابتلاء بهبود یافته‌اند.

 

چین با ۷۹ هزار و ۸۲۶ نفر بیشترین آمار مبتلایان را داشته و پس از این کشور کره جنوبی با ۳ هزار و ۵۲۶ و ایتالیا با هزار و ۱۲۸ نفر قرار دارند.

 

 پیشنهاد تروئیکای اروپایی به ایران برای کمک در خصوص مقابله با ویروس کرونا در حالی است که کانال موسوم به اینستکس که جهت مبادلات تجاری بشردوستانه با ایران از سوی این کشورها در نظر گرفته شده با گذشت بیش از یک سال هنوز عملیاتی نشده و کشورهای اروپایی به حداقل تعهداتشان در برجام نیز پایبند نبوده اند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار