پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

خبر خوش برای فرهنگیان/ تامین مطالبات صندوق ذخیره فرهنگیان

خبر خوش برای فرهنگیان/ تامین مطالبات صندوق ذخیره فرهنگیان مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان از تامین مطالبات صندوق ذخیره فرهنگیان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۵ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 29
کد خبر: ۳۷۱۵۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به پیگیری‌های این موسسه در خصوص دریافت سهم دولت، از احیای ۳۶۱ میلیارد تومان از مطالبات اعضای صندوق از سهم دولت از طریق تهاتر با بانک صادرات ایران خبر داد.

 

مهدی نیکدل، پیگیری مطالبات سهم دولت را یکی از اولویت‌های این موسسه اعلام کرد و گفت: با تلاش کمیته پیگیری سهم دولت و شرکت فرآیند نوین استحکام سازه که ماموریت به انجام رساندن این مهم را دارد، زمینه تأمین ۳۶۱ میلیارد و ۱۵۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان مطالبات سهم دولت اعضای موسسه، مطابق جزء (۲) بند (و) تبصره (۵) قانون بودجه سال ۱۳۹۸ فراهم شد.

 

وی افزود: منبع اختصاص این مبلغ از طریق تهاتر با بانک صادرات تامین شده است.

 

نیکدل افزود: ساز و کار اخذ و تخصیص این مبلغ توسط سازمان برنامه و بودجه کشور جهت ارسال به وزارت امور اقتصادی و دارایی و سپس دستیابی به اسناد خزانه نوع دوم و منظور کردن سهم هر یک از اعضا از مبلغ فوق، مراحل نهایی خود را طی می‌کند.

 

به گفته نیکدل، طبق ماده ۸۵ قانون برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، کارکنان وزارت آموزش و پرورش که عضویت صندوق ذخیره فرهنگیان را پذیرفته‌اند و یا خواهند پذیرفت، ماهانه درصدی از حقوق و مزایای خود را تا پنج درصد به حساب صندوق واریز می‌کنند و دولت نیز موظف است همه‌ساله معادل سهم واریزی اعضا به صندوق ذخیره فرهنگیان را به‌طور کامل در ردیف اعتباری خاص در بودجه سنواتی منظور و پرداخت کند.

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
حسن نیکنام
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۶
0
0
سلام بسیار خوشحال هستم بلکه صندوق پول مارا که حدود 3ماه است پرداخت کند خراسان جنوبی نهبندان پرسنلی 33189038
پرطرفدارترین اخبار