عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

بازی جدید اروپایی‌ها با ایران

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی مجلس، گفت: فعال کردن مکانیزم ماشه بازی جدید اروپایی‌ها برای اخذ امتیاز بیشتر از ایران است .
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۵ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 29
کد خبر: ۳۷۱۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد جواد جمالی عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تعویق انداختن فعال سازی مکانیزم ماشه از سوی اروپایی‌ها، گفت: اروپایی‌ها به هیچ کدام از تعهدات خود در برجام عمل نکرده‌اند بنابراین آنها با مطرح کردن چنین مسائلی فرار رو به جلو می‌کنند.

 

وی با بیان اینکه بین اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها در عدم اجرای تعهدات برجامی هیچ تفاوتی وجود ندارد، افزود:سه کشور اروپایی با آمریکا برای فشار آوردن بر ایران با هم هماهنگ هستند تا  آمریکایی‌ها با ایران برخورد سخت و اروپایی‌ برخورد نرم داشته باشند.

 

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت‌ملی مجلس با بیان اینکه اروپایی‌ها و آمریکا برای تحت فشار قرار دادن ایران مانند 2 لبه قیچی عمل می‌کنند، گفت: پس از موضوع هسته‌ای قطعاً اروپایی‌ها و هم آمریکا بحث موشکی و مسائل منطقه‌ای را مطرح می‌کنند تا ایران را محدود کنند.

 

جمالی با بیان اینکه مکانیزم ماشه زمانی فعال می‌شود که ایران به تعهداتش در برجام عمل نکرده باشد، ادامه داد:این در حالی است که به اذعان مسئولان آژانس بین المللی انرژی اتمی ایران به به تمامی تعهدات خود عل کرده الذا این اقدام یک طرفه، غیر اخلاقی و غیر حقوقی است.

 

نماینده مردم فسا در مجلس بیان داشت: اروپایی‌ها به ضمن خود با به تعویق انداختن فعال سازی مکانیزم ماشه به دنبال این هستند که این چماق را بالای سر ایران نگه دارند و از این طریق ایران را تهت فشار قرار دهند.

 

جمالی با بیان اینکه فعال سازی مکانیزم ماشه و سپس به تعویق انداختن آن بازی جدید اروپای‌ها برای گرفتن امتیاز از ایران است، تصریح کرد: مسئولان دستگاه دیپلماسی قطعا با تدبیر با این موضوع برخورد می‌کنند و اجرازه سوء استفاده را به آنها نخواهند داد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار