به گزارش راهبرد معاصر؛
علی ابوالحسنی بازیگر طنز دهه 70 و مجری کشورمان در سن 47 سالگی در بیمارست امیر آباد تهران در گذشت . برای اطلاعات بیشتر در خصوص درگذشت علی ابوالحسنی بازیگر با راهبرد معاصر همراه باشید.
علی ابوالحسنی بازیگر سریالهای طنز تلویزیون در دهه هفتاد، ساعاتی پیش بر اثر عارضه قلبی در تهران درگذشت.
مهدی نهضت از بستگان علی ابوالحسنی تأیید این خبر اعلام کرد: این بازیگر روز شنبه ۱۰ اسفندماه دار فانی را وداع گفته است.
وی درباره دلیل درگذشت این بازیگر عنوان کرد: ابوالحسنی حدود ۶ عصر به دلیل عارضه قلبی در بیمارستان قلب امیراباد درگذشت.
علی ابوالحسنی اهل کرمانشاه بود و بازیگری در تلویزیون را با «جنگ ۷۷» و برخی دیگر از مجموعههای طنز مهران مدیری در دهه ۷۰ آغاز کرد. او در دهه ۸۰ از فضای طنزهای تلویزیونی فاصله گرفت و به اجرا و برنامهسازی بهخصوص در شبکههای استانی رو آورد.
علی ابوالحسنی در سال ۱۳۵۱ در کرمانشاه متولد شد. وی بازیگر و مجری کرمانشاهی و متولد سال ۵۱ بود. علی فارغالتحصیل لیسانس رشته بازیگری از دانشگاه هنر و معماری میباشد و فعالیت خود را از تئاتر شروع کرد. او با برنامه نوروز ۷۷ ساخته مهران مدیری به چهرهای شناخته شده در برنامههای طنز تلویزیونی تبدیل شد و همکاری با هنرمندانی همچون مهران مدیری، سروش صحت، حمید برزگر و مرحوم عارف لرستانی را تجربه کرد.
وی بعدها در فیلمهای سینمایی نیز مثل مانی و ندا به ایفای نقش پرداخت؛ اما حضور او در دهه ۸۰ و ۹۰ در کارهای طنز تلویزیون رو به کاهش رفت و او را به سمت اجرای برنامه سازی مستند و کارهای تلویزیونی غیرطنز مثل ارمغان تاریکی و معمای شاه برد و چنین به نظر میرسد او رد مهران مدیری را در مسیر کمکاریهای خود در این دوره میداند.
علی ابوالحسنی مدتی با اجرای برنامه شب خند در شبکه زاگرس به خانههای مردم شهرش یعنی کرمانشاه رفت. علاوه بر این، در برنامههای «سفر دیگر» به عنوان مجری و «شهرداری تا شهر» بهعنوان نویسنده و مجری که از شبکههای سراسری پخش میشوند، حضور داشت.
او مدیریت یک کافیشاپ کوچک به نام کاپ را در محله ۲۲ بهمن کرمانشاه به عهده داشت
ابوالحسنی از دوستان و همشهری مرحوم عارف لرستانی بود.
علی ابوالحسنی سالها پیش ازدواج کرده بود و ثمره این زندگی یک پسر نوجوان به نام طاها است.
علی ابوالحسنی در آثاری همچون جنگ ۷۷، تلاقی، ملک پدری، آقای زرنگ، نامزد آمریکایی من، رستوران خانوادگی، مانی و ندا، دنیای وارونه، ابراهیم خلیل الله، از اینجا تا اونجا، ارمغان تاریکی، رستوران خانوادگی، روزگار جوانی، بابا من زن بگیر نیستم، شاه خاموش، تهران ۱۵۰۰، معمای شاه و سیگنال موجود است به عنوان بازیگر، چهرهپرداز و جانشین تهیهکننده حضور داشته است.
مهران مدیری اسطوره است
مهران مدیری یک اسطوره است. در دنیا افرادی مثل مهران انگشت شمارند. چاپلین یکی بود.
وودی آلن یکی بود، مهران مدیری هم یکی است. من به شدت کار مهران را قبول دارم و برایش تمام قد خبردار میایستم. کارش را خیلی دوست دارم و خیلی به کار و تکنیک و سیستم اش علاقه دارم، ولی دیگر با او کار نمیکنم
مدیون مهران مدیری هستم
با رضا نیکخواه و هادی کاظمی خیلی دوستیم. با کوروش سلیمانی عزیز خیلی دوستیم و با آقای لطفی هم خیلی دوست داشتم، کار کنم و نشد. من مدیون اینها هستم و هنوز که هنوز است، مدیون مهران مدیریام.
او سکوی پرتاب من تا همین حد کم بود و شاید باید مثل دیگران رفتارهایی میکردم و نکردم.
سکوی پرتابم مدیری بود
بچه کرمانشاه بودم و جوان بودم و سرم باد داشت؛ اما اگر الآن هم بود باز آن کارها را نمیکردم.
ولی همیشه همه جا گفتهام که دار و ندارم از هنر را از مهران مدیری دارم.
هنرمندان رفیق
اینجا میخواهم تشکر کنم از جواد عزتی، علی اوجی، هادی کاظمی و سیامک انصاری که برای فوت عارف سنگ تمام گذاشتند. خیلی سنگ تمام گذاشتند.
ما که رفیق قدیم بودیم، چون حال خوبی نداشتیم، نتوانستیم کار زیادی بکنیم. خیلی زحمت عارف را کشیدند.