ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟

کلاهبرداری با فروش واکسن ادعایی کرونا به مبلغ ۸۰۰ هزار تومان!

کلاهبرداری با فروش واکسن ادعایی کرونا به مبلغ ۸۰۰ هزار تومان! رئیس پلیس فتا استان آذربایجان شرقی از بازداشت کلاهبرداری خبر داد که اقدام به فروش واکسن ادعایی کرونا کرده بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 04
کد خبر: ۳۷۴۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ محسن محمودی با اشاره به بازداشت کلاهبرداری که مدعی فروش واکسن کرونا بود، در این رابطه اظهار کرد: شخصی به هویت م. ح که در تبریز از طریق پیج خود در فضای مجازی با توجه به شرایط کنونی اقدام به کلاهبرداری با عنوان "فروش واکسن کرونا " به قیمت ۸۰۰ هزار تومان می‌کرد توسط پلیس فتا استان آذربایجان شرقی شناسایی و دستگیر شد.

 

رئیس پلیس فتا استان آذربایجان شرقی تصریح کرد: توصیه می‌کنیم شهروندان هرگز به چنین خبر‌ها و تبلیغاتی که کلاهبرداران در فضای مجازی منتشر می‌کنند اعتماد نکنند و فقط اطلاعات را در این رابطه از طریق سازمان‌های مربوطه دریافت کنند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار